Λόγω αυξημένης προσέλευσης, την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει να λειτουργεί και δεύτερη ομάδα επιμόρφωσης και ψυχολογικής υποστήριξης γονέων και εκπαιδευτικών παιδιών προσχολικής ηλικίας στο Καστέλλι.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π ψ(Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Σχολές Γονέων ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ9» και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Η ομάδα θα υλοποιείται σε αίθουσα του Δημαρχείου Κισσάμου και σε αυτήν θα συμμετάσχουν γονείς και εκπαιδευτικοί που έχουν συμπληρώσει τη σχετική αίτηση ή έχουν μιλήσει τηλεφωνικά με την υπεύθυνη του προγράμματος στο 6932211303.

Προσεχώς θα λειτουργήσει και άλλο τμήμα για γονείς παιδιών σχολικής και εφηβικής ηλικίας στο Καστέλλι.

Η ομάδα υλοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Κισσάμου, της Α/Βαθμιας εκπαίδευσης Χανίων, των γονέων, των εκπαιδευτικών και των διευθυντών των νηπιαγωγείων της περιοχής.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Σχολής Γονέων στο Νομό Χανίων, Ψυχολόγο, Κτιστάκη Μαρία, Τηλ.6932211303, Εmail: [email protected] και την ιστοσελίδα www.facebook.com/sholesgoneonchanion