Βαθιά ερωτευμένοι οι άνδρες μίας ολόκληρης περιοχής με την 32χρονη Μολδαβή Νίνα – «Είμαι ερωτευμένος μαζί της. Σας παρακαλώ, όμως, μην το πείτε στη γυναίκα μου», υποστηρίζουν οι πελάτες στην αστυνομία

Ψηλή, μελαχρινή, με πράσινα μάτια και καμπύλες που κόβουν την ανάσα. Η 32χρονη Νίνα από τη Μολδαβία είχε γοητεύσει τους άνδρες του Γιέζι, στην περιοχή Μάρκε της Ιταλίας.

Επιχειρηματίες, διασημότητες, δικηγόροι, παντρεμένοι, ανύπαντροι, χτυπούσαν την πόρτα του διαμερίσματός της για λίγες στιγμές πάθους, αλλά και… αγάπης.

Άλλωστε, όλοι οι πελάτες της ισχυρίζονται ότι είναι βαθιά ερωτευμένοι μαζί της.

Η Νίνα, όμως, συνοδός πολυτελείας που με τις ικανότητές της μάγεψε τον ανδρικό πληθυσμό του Γιέζι, τις τελευταίες ημέρες αγνοείται.

Ο λόγος; Μία σύζυγος των πελατών της, ανακάλυψε το παραστράτημα του αγαπημένου της και αφού του επιτέθηκε, κατήγγειλε τη νεαρή στην ιταλική αστυνομία.

Από την περασμένη εβδομάδα, λοιπόν, οι άνδρες κάνουν πασαρέλα από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου οικιοθελώς καταθέτουν για την υπόθεση της Νίνα που τους έκλεψε την καρδιά.

«Είμαι ερωτευμένος μαζί της. Σας παρακαλώ, όμως, μην το πείτε στη γυναίκα μου», ήταν η φράση που άκουσε συχνότερα μέσα σε λίγες ημέρες ο διοικητής της αστυνομίας του Γιέζι.

Η Νίνα που σπούδασε Ψυχολογία, έφτασε το περασμένο καλοκαίρι στην περιοχή, όπου αναζητούσε εργασία σαν οικιακή βοηθός. Ωστόσο, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, «η κρίση… την έσπρωξε στο αρχαιότερο επάγγελμα, για το οποίο δεν ήταν υπερήφανη».

Παρόλα αυτά, η φήμη της επεκτάθηκε και πέραν του Γιέζι, με αποτέλεσμα η ατζέντα της να γεμίζει με ραντεβού ανδρών και άλλων περιοχών που έφταναν με λαχτάρα να απολαύσουν τις υπηρεσίες της.

Για λίγες συναντήσεις πάθους, οι οποίες διαρκούσαν λίγα λεπτά σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η Νίνα κέρδιζε από 100 έως 150 ευρώ τη φορά, αλλά από τότε που έγινε γνωστή η υπόθεση, τα ίχνη της αγνοούνται.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook