Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθούν σήμερα οι δύο γονείς που κατηγορούνται ότι ασελγούσαν σε βάρος των παιδιών τους, ενός αγοριού και δύο κοριτσιών στη Λεύκα Πάτρας.

Το ζευγάρι είναι προφυλακισμένο από τον Μάιο του ’13 και η υπόθεση προκάλεσε σοκ πανελληνίως.

Ο εφιάλτης που έζησαν τα ανήλικα παιδιά αποκαλύφθηκε όταν το ένα από τα δύο κορίτσια μίλησε σε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε ρο «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο και ενημέρωσε την εισαγγελέα ανηλίκων

Ο 50χρονος πατέρας έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών ενώ υποχρέωνε τη μητέρα να κάνει έρωτα με τον 15χρονο γιο ο οποίος ερχόταν σε ερωτική επαφή μαζί της καθ’ υπόδειξη του πατέρα του.

Η ίδια υποστήριξε ότι απλά δεχόταν τις «διαταγές», μην μπορώντας να κάνει αλλιώς, γιατί φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού, όταν έπινε.

Όταν όμως οι αστυνομικοί τον πίεσαν φέρεται να τους είπε: «ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου και για αυτό έκανα ό,τι έκανα».

Tα κορίτσια φαίνεται πως δεν τα έχει βιάσει ο πατέρας, όμως έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, ενώ όπως έχει καταγγελθεί προσπάθησε να βιάσει τη μεγαλύτερη από τις κόρες του δίχως ευτυχώς να το επιτύχει.

Ο 50χρονος φερόμενος ως δράστης στην κατάθεσή του υποστήριξε πως είναι άνεργος και κάνει μερικά μεροκάματα ως οικοδόμος, ενώ έχει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.

Οι ίδιοι οι γονείς έχουν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών.

Πηγή: patrastimes