Βλέποντας την εικόνα με την στάση του λεωφορείου να είναι πνιγμένη στα χόρτα, αντιλαμβάνεται κάποιος πως το Ηράκλειο σε πολλά του σημεία έχει μετατραπεί σε πόλη φάντασμα.

Άλλωστε όταν το κεντρικότερο σημείο της πόλης, μια ανάσα από τα λιοντάρια, είναι πνιγμένο στα σκουπίδια, τότε μπορεί να περιμένει ο δημότης για περιοχές εκτός κέντρου.Αγανακτισμένοι κάτοικοι επικοινωνούν με το Flashnews.gr προκειμένου να προβάλουμε τα προβλήματα της δικής τους περιοχής.

Ξεκινάμε από την ευρύτερη περιοχή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.Ο δρόμος προς Σταυράκια, θυμίζει σκουπιδότοπο. "Έχουμε καλέσει τόσες φορές τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου για να καθαρίσουν, αλλά καμία απάντηση. Τελικά καθαρίζουμε μόνοι μας όταν μπορούμε" λέει στο Flashnews.gr ένας κάτοικος.Τελικά πόσο δύσκολο είναι η δημοτική αρχή να συντονίσει τις υπηρεσίες της και να παράξει το απαραίτητο έργο;

Ως πότε οι δημότες του Ηρακλείου, σε θέματα καθημερινότητας θα αισθάνονται ξεχασμένοι, ζώντας ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας;Οι φωτογραφίες μαρτυρούν τι αντιμετωπίζουν.

Flashnews.gr/ Μαν. Αλεξάκης