Ένα 24ωρο έχει περάσει από τη στιγμή που ο άτυχος Μανώλης Κανταρής έπεσε νεκρός από τις πισώπλατες μαχαιριές τριών αγνώστων και η οικογένειά του ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τη βρήκε.

Και δεν είναι μόνο η τραγική φιγούρα της γυναίκας που λίγες ώρες αφότου αντίκρισε νεκρό τον άντρα της στο πεζοδρόμιο γέννησε το κοριτσάκι τους, ούτε μόνο ο δίχρονος γιος τους που δεν θα ξαναδεί ποτέ τον μπαμπά του. Είναι ακόμα δύο ανήλικα παιδιά, από τον πρώτο γάμο του Μανώλη που από χθες έμειναν ορφανά και κανείς δεν θα καταφέρει ποτέ να τους εξηγήσει το γιατί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγός του 44χρονου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ παρά το γεγονός ότι είχαν πάρει διαζύγιο, οι δυο τους διατηρούσαν άψογες σχέσεις.

Αλλες λεπτομέρειες που κάνουν ακόμα πιο τραγική την ιστορία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας. Συγγενείς του ζευγαριού εξομολογήθηκαν ότι ο Μανώλης και η γυναίκα του προσπαθούσαν να πουλήσουν το ευρύχωρο διαμέρισμα της οδού Ηπείρου, γιατί έβλεπαν ότι οι Ελληνες είχαν αρχίσει να εξαφανίζονται από την περιοχή. Ωστόσο η οικονομική κρίση δεν έφερνε υποψήφιους αγοραστές με αποτέλεσμα η οικογένεια να έχει εγκλωβιστεί στο κέντρο.

Οσον αφορά τις έρευνες της Αστυνομίας αυτές στρέφονται σε τρεις Μαροκινούς ή Αλγερινούς που σύμφωνα με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων είναι οι δράστες. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες οι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν στα χέρια τους τρεις καταθέσεις άκρως διαφωτιστικές για το τι συνέβη στις 5 τα ξημερώματα στην Γ΄ Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με αυτές, οι αλλοδαποί επιτέθηκαν πισώπλατα στον 44χρονο υπάλληλο της φαρμακευτικής εταιρείας για να του αρπάξουν την κάμερα, που κρατούσε για να τραβήξει τη γέννηση της κόρης του.

Παράλληλα, ψάχνουν καρέ- καρέ, τα βίντεο που έχουν τραβήξει κάμερες κυκλοφορίας αλλά και καταστημάτων της περιοχής για να βρουν τα πρόσωπα των δραστών, λίγο πριν αλλά και μετά την άγρια δολοφονία.

«Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για συμμορία τσαντάκηδων που χτυπά στην περιοχή και αυτό διευκολύνει πολύ το έργο μας» λέει αξιωματικός της Ασφάλειας και συμπληρώνει «Εκτός από τις κάμερες και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων προσπαθούμε μέσα από συνδέσμους που έχουμε στον υπόκοσμο της Αθήνας να μάθουμε πληροφορίες για τους δράστες».

Άπό νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης πάντως, πλήθος κατοίκων της περιοχής έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο της δολοφονίας του Μανώλη Κανταρή.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook