Στα 28 της χρόνια, βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τη δασκάλα που από τα 12 της χρόνια την κακοποιούσε σεξουαλικά. Η Jamie Carrillo \”εκδικήθηκε\” τη δασκάλα της μέσω Youtube.

H 28χρονη Jamie, μητέρα πλέον, μίλησε για την συστηματική κακοποίηση της από την Andrea Cardosa. Αποφάσισε να μιλήσει δημόσια όταν έμαθε ότι η πρώην δασκάλα της, πήρε προαγωγή και έγινε βοηθός διευθυντή σε σχολείο της Αλάμπρα της Καλιφόρνια.

Όπως αναφέρει η Huffingtonpost, η Carrillo τηλεφώνησε στην Cardosa, κατέγραψε την ομολογία της και την ανέβασε στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια της έστειλε το link της ανάρτησης για να την αναγκάσει να παραιτηθεί. Παράλληλα, άσκησε πιέσεις στην αστυνομία για να ξεκινήσει διενέργεια έρευνας.

Πράγματι η καθηγήτρια παραιτήθηκε πριν λίγες μέρες, κάτι που αποτέλεσε μια πρώτη ηθική δικαίωση για την Jamie.

\”Είμαι 28 χρόνων και περίμενα τόσα χρόνια για να βρω τη δύναμη να αντιμετωπίσω και να καταγγείλω τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκα όταν ήμουν μικρή. Συνειδητοποίησα ότι αυτή η γυναίκα δεν θα πληρώσει ποτέ γι αυτά που έκανε. Αποφάσισα να της τηλεφωνήσω και φτιάξω το βίντεο για να μάθουν όλοι τι είδους άνθρωπος είναι κοντά στα παιδιά τους\”, λέει η Jamie στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

\”Τι συμβαίνει όταν ένας μαθητής έρχεται και σου λέει πως έχει σεξουαλική σχέση με έναν καθηγητή\”, τη ρώτησε και η δασκάλα απάντησε πως θα έπρεπε να ενημερωθεί η αστυνομία.

\”Και τι διαφορά έχει αυτό με αυτό που έκανες εσύ σε μένα;\”, ρωτάει μετά η Jamie. \”Καμία\”, απαντά η δασκάλα που δηλώνει μετανιωμένη. \”Μετανιώνω κάθε μέρα\”, της λέει.

Γιατί δεν μιλούσε τόσο καιρό; Η 28χρονη αναφέρει ότι η Carrillo την απειλούσε πως αν μιλούσε για το δράμα της θα αυτοκτονούσε. Παράλληλα, την κρατούσε μακριά από παιδιά της ηλικίας της και την χειραγωγούσε.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Σήμερα, η Andrea Michelle Cardosa αντιμετωπίζει 16 κατηγορίες συνολικά για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο παιδί και για συστηματική κακοποίηση, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές της Καλιφόρνια.

Αν καταδικαστεί, ενδέχεται να τιμωρηθεί με ισόβια κάθειρξη. Διερευνάται μάλιστα η υπόθεση βιασμού και δεύτερης μαθήτριας από την ίδια καθηγήτρια.

Ο δικηγόρος της πάντως ανέφερε ότι η δικαιοσύνη θα πρέπει να εξετάσει πολλά περισσότερα στοιχεία, από ένα μόνο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube.

 
news247.gr από CNN

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook