Περισσότερα από 2000 πακέτα λαθραία τσιγάρα εντοπίστηκαν σε σπίτι 19χρονου στα Χανιά ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς των Τ.Α.Ε., μαζί με ακόμα δύο άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Η σύλληψή τους έγινε το μεσημέρι της Τρίτης και πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας 19, 32 και 40 ετών, όλοι υπήκοοι Πακιστάν οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα, νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας και πλαστογραφία, κατά περίπτωση, ενώ επιπλέον προέκυψε ότι διαμένουν παράνομα στη χώρα.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον 19χρονο αλλά και στο σπίτι του, στην οποία παρευρίσκονταν ο 32χρονος και ο 40χρονος, βρέθηκαν συνολικά και κατασχεθήκαν 2.053 πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 306 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ήχου και εικόνας.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ σε βάρος των συλληφθέντων θα εφαρμοσθεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης, από τη χώρα.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook