Αγκαλιά με την 11 μηνών κόρη του ο 27χρονος Nick Magnotti κάνει τη τελευταία του εξομολόγηση λίγους μήνες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή καθώς καθώς πάσχει από καρκίνο.

Το βίντεο που είναι από τον περασμένο Νοέμβριο όταν ο νεαρός από την Ουάσινγκτον δίνει τη μάχη με μια το βλεννώδες αδενοκαρκίνωμα, που χτύπησε αρχικά το παχύ έντερο και στη συνέχεια εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την κοιλιακή του χώρα.

Ο 27χρονος πάλεψε για δυο χρόνια με την επάρατη νόσο και μαζί με τη σύζυγό του Alyssa συμφώνησαν να σταματήσουν τη χημειοθεραπεία ώστε να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του, προτού ο καρκίνος εξαπλωθεί σε όλο το σώμα του.

Στο βίντεο καταγράφει τα συναισθήματά του και στη συνέχεια το ανέβασε στο μπλογκ της οικογένειάς του, ως αφιέρωση στην χριστιανική του πίστη και στην κόρη του, Austin που γεννήθηκε τον περασμένο Μάρτιο.

Εξηγεί ότι η χριστιανική του πίστη είναι αυτή που τον βοήθησε να μη φοβάται το θάνατο και ξέρει πως ο Θεός θα συνεχίσει να φροντίζει την κόρη του καθώς θα μεγαλώνει, ενώ δηλώνει ευλογημένος για όσα πρόλαβε να ζήσει.

"Δε φοβάμαι το θάνατο. Σαν Χριστιανός, δε φοβάμαι, γιατί ξέρω ότι θα πάω σε ένα καλύτερο μέρος" λέει στο βίντεο ο νεαρός πατέρας. Όσο για την κόρη του Austin "Ξέρω ότι μόλις φύγω, ο Θεός θα είναι ο πατέρας της, Αυτός θα αναλάβει να την φροντίζει, Αυτός θα την προστατεύει και θα την παρακολουθεί".news247.gr από gentside