Τα χορευτικά της ταλέντα μας έδειξε η Jennifer Lopez, αυτή τη φορά για την εκπομπή της Ellen DeGeneres στο NBC. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο «έλεος» της γνωστής παρουσιάστριας, η οποία την ανάγκασε να παίξουν ένα παιχνίδι, σύμφωνα με το οποίο η Lopez έπρεπε να κινηθεί ανάλογα με τον χορό που φαινόταν στις κάρτες που κρατούσε η DeGeneres, και ανάλογα με τις φιγούρες, η παρουσιάστρια έπρεπε να μαντέψει τι χορέυει.

Η 41χρονη μητέρα δυο παιδιών και προσφάτως πασουσιάστρια του American Idol, έδειξε στο κοινό πως ακόμα «το ‘χει», χορεύοντας μάλιστα από «Bellydance», μέχρι και «Can-Can». Όπως είναι λογικό, η ίδια η DeGeneres, αλλά και το κοινό που παρακολουθούσε από κοντά την προσπάθεια της Lopez να κερδίσει στο παιχνίδι, λύθηκαν στα γέλια και την καταχειροκρότησαν.

Αυτή τη περίοδο, η Lopez βρίσκεται κυριολεκτικά εν κινήσει, προκειμένου να προωθήσει το νέο της άλμπουμ. Εκτός από την DeGeneres, η εντυπωσιακή λατίνα είχε βρεθεί πριν δυο μέρες στο talk show του Jay Leno, όπου έφυγε κατακόκκινη από την ντροπή όταν ο παρουσιαστής της έδειξε ένα βίντεο από την πρώτη της δουλειά ως χορεύτρια στο πλευρό του τραγουδιστή Jordan Knight, το 1991.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook