Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας ανοίγει σήμερα η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων για περισσότερους από 110.000 υποψήφιους.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης ορίζεται για τις 8.30 το πρωί και είναι κοινή για τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών Λυκείων.  Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8 το πρωί, ενώ η διάρκεια της εξέτασης κάθε μαθήματος θα είναι τρεις ώρες.

Με δηλώσεις του στο Flashnews.gr ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης  Απόστολος Κλεινάκης εύχεται σε όλους τους μαθητές \”καλή επιτυχία, και παράλληλα θα ήθελα να συστήσω ψυχραιμία, να είμαστε προσανατολισμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας, και με ηρεμία αποφασιστικότητα και αισιοδοξία θα αντιμετωπίσουμε αυτή τη διαδικασία.\”

Επίσης ο κ. Κλεινάκης τόνισε οτι προβλήματα δεν υπάρχουν αφού έχει γίνει όλη η κατάλληλη προετοιμασία ενώ υπάρχει και η ανάλογη εμπειρία, ώστε αν προκύψει κάτι θα αντιμετωπιστεί άμεσα.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται το Σάββατο 14 Μαΐου με Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά ,Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορία (Γενικής Παιδείας).

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, συνολικά 74.440 μαθητές θα εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook