Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Φαιστού οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Καθαρή Δευτέρα 3 Μαρτίου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα Αποκριάτικων εκδηλώσεων, οι οποίες είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Φαιστού:

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

\”Άνοιγμα τριωδίου\” με μασκαρέματα και βόλτα στα σοκάκια της πόλης του Τυμπακίου. Σημείο συνάντησης: στο γραφείο του πολιτιστικού συλλόγου στην πλατεία Τυμπακίου, ώρα 5.00 το απόγευμα. Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου.

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Αποκριάτικη περιήγηση στα χωριά του Δήμου Φαιστού! Μασκαράδες, άρματα και πολύ μουσική θα μας μεταφέρουν στο πνεύμα της αποκριάς.
Σημείο συνάντησης: στο γραφείο του πολιτιστικού συλλόγου στην πλατεία Τυμπακίου, ώρα 5.00 το απόγευμα. Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου.

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Μεγάλο μασκέ πάρτυ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο νηπιαγωγείο Τυμπακίου με το ξεφάντωμα και το κέφι να είναι δεδομένα. Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ διοργανώνει για 2η φορά το Κυνήγι ΘησαΔρων, στην πλατεία «Λεωνίδα Κλάδου» στις Μοίρες με ώρα έναρξης 10:30 π.μ

Κυριακή 23 Φεβρουάριου 2014

3ο Παιδικό Καρναβάλι Δήμου Φαιστού στις Μοίρες και διεξαγωγή παιδικού κυνηγιού στην πλατεία Ομονοίας. Διοργάνωση σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 1ου Δ.Σ. Μοιρών και Δημοτική Κοινότητα Μοιρών. Ώρα έναρξης 12.00μ.μ
\”Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού\”, με πολύ μουσική, δράση και πολλές εκπλήξεις στην κεντρική πλατεία Τυμπακίου. Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου.

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

4ο μεγάλο Καρναβάλι του Δήμου Φαιστού στο Τυμπάκι. Ώρα έναρξης 2:00 το μεσημέρι. Ελάτε μαζί μας στη μεγαλύτερη καρναβαλική παρέλαση του Νότου. Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου.
36ο Βραδινό Καρναβάλι στην Πόμπια και παραδοσιακό γλέντι με γαϊτανάκι, ώρα έναρξης 18.00 μμ. Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Πόμπιας.

Καθαρή Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Παραδοσιακά κούλουμα με Σαρακοστιανά εδέσματα σε Πόμπια και Σίβα. Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Πόμπιας και Σίβα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook