Ένα περιστατικό που συνέβη το πρωί της Παρασκευής έξω απο δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου, έχει προκαλέσει ανησυχία στους γονείς και \”συναγερμό\” στις αρχές.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, χθες το πρωί, στο 23ο Δημοτικό Σχολείο στις Πατέλες, μια 38χρονη μητέρα πήγε το παιδί της στο σχολείο.
Όμως εκείνη την στιγμή πέρασε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί και ο συνοδηγός άρπαξε την τσάντα απο την άτυχη γυναίκα.

Όμως η μητέρα την κράτησε στα χέρια της με αποτέλεσμα ο νεαρός να την ρίξει κάτω, χωρίς όμως να καταφέρει να αποσπάσει την τσάντα απο τα χέρια της.

Στην συνέχεια το αυτοκίνητο με τους δύο επίδοξους τσαντάκηδες εξαφανίστηκε.
Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και μετά απο λίγες ώρες  αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης, εντόπισαν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν έναν 28χρονο Έλληνα, ενώ αναζητούν τον 24χρονο συνεργό του.
Το περιστατικό αυτό ανησύχησε και προβλημάτισε για την ασφάλεια των γονιών αλλά ειδικά των μαθητών, αφού τώρα πλέον δεν υπάρχουν σχολικοί φύλακες και είναι παντελώς αδύνατον να υπάρξει αστυνομική φύλαξη σε όλα τα σχολεία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook