Η Άννα Μπουσδούκου μίλησε στο περιοδικό MYtv και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κριτική που δέχτηκε, όταν ανέλαβε την παρουσίαση του «ΣΚΑΪ Τώρα», και την φημολογούμενη «κόντρα» της με την Πόπη Τσαπανίδου. 
 
«Τι γυρεύει μια νέα και όμορφη κοπέλα στην ενημέρωση» είναι μια ερώτηση που ακούει πολύ συχνά. Τι απαντάει όμως η ίδια; «Γιατί είναι απαγορευτικό; Δεν θεωρώ ότι υπάρχει ταμπέλα "οι ωραίες κάνουν αυτόν, οι άσχημες εκείνο, οι μελαχρινές το άλλο". Δεν μπορώ να σχολιάζω τέτοιου είδους κατεστημένες καταστάσεις» ενώ για τη σχέση της με την δημοσιότητα δήλωσε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου. Άλλωστε είμαι τελείως αφοσιωμένη στο αντικείμενό μου. Είναι μια δουλειά όπως όλες οι άλλες. Έχει την έκθεση βέβαια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω γνωρίσει κάτι αρνητικό. Από την άλλη, έχει να κάνει και με το πώς το αντιμετωπίζεις μέσα σου και το ζυγίζεις. Νομίζω ότι έχει περάσει η εποχής της δανεινής χρυσόσκονης. Ο καθένας ζει τη ζωή του και αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι κοιτάς λίγο και τον διπλανό σου. Οπότε το κομμάτι της επικοινωνίας και της ενημέρωσης, επειδή κάποιος ενημερώνεις και με αυτόν τον κάποιο έχεις και μια επικοινωνία, δεν πρέπει ο δημοσιογράφος να τρομάζει, ούτε να είναι "αποστειρωμένος"».
 
Όσον αφορά τις κριτικές η ίδια σχολίασε: «Καλοδεχούμενη είναι κάθε κριτική. Από εκεί και πέρα, επειδή στην Ελλάδα έχουμε ένα θέμα με τα όρια, όταν η κριτική γίνεται κουτσομπολιό ή προσπάθεια κάποιων να βρουν κάτι αρνητικό μόνο και μόνο για τον εντυπωσιασμό, τότε είναι θλιβερό. Ευτυχώς δεν έχω πέσει θύμα τέτοιας συμπεριφοράς. Από την άλλη, αν κλείσεις τα αυτιά σου στην οποιαδήποτε κριτική, είναι σαν να ζεις στον μικρόκοσμό σου. Οπότε προτιμώ να κρατάω μικρό καλάθι και όταν ακούω υπερβολικά καλά λόγια αλλά και όταν ακούω υπερβολικά κακά λόγια».
 
Τέλος, αναφορικά με την σύγκριση της με την προκάτοχό της στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, Πόπη Τσαπανίδου, ξεκαθάρισε: «Απορώ πώς αναπαράγεται αυτή η "κόντρα" με την Πόπη Τσαπανίδου. Βέβαια, πλέον ρωτάνε και άλλα πράγματα. Ούτως ή άλλως, δεν μπορείς να συγκρίνεις τις δουλειές των ανθρώπων, πόσο μάλλον όταν ο ένας είναι καταξιωμένος, ενώ ο άλλος κάνει τα πρώτα του βήματα», ολοκληρώνοντας με το αν φαντάζεται η ίδια να συμβαίνει το ίδιο σε 10 χρόνια: «Αν αυτό συμβεί, θα σημαίνει ότι έχω αποτύχει στη δουλειά μου».

protothema.gr