Κατώτερος των περιστάσεων και της κρισιμότητας του παιχνιδιού παρουσιάστηκε απέναντι στη Νέα Ιωνία ο Κισσαμικός.

Ο εκπρόσωπος των Χανίων στη Γ’ Εθνική ηττήθηκε με 0-1 στην επιστροφή του στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, όπου πλέον μετράει εκεί και τις δύο εντός έδρας ήττες του στο πρωτάθλημα.

Η ήττα αυτή, που ήταν η πρώτη μετά από οκτώ παιχνίδια, βάζει σε… περιπέτειες το συγκρότημα του Σπύρου Μπαξεβάνου.

Σε ματς χωρίς πολλές φάσεις οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την κακή αντίδραση των παικτών του Κισσαμικού στη φάση του 75’, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ με τον Καραχάλιο.

Στη φάση αυτή ο Χατζηλιόντας εκτέλεσε το φάουλ στο χώρο της μεσαίας γραμμής, η μπάλα χτύπησε στο τείχος με τον «Χάτζη» να φωνάζει στον Βισκαδούρο για χέρι και ο έμπειρος φορ της Νέας Ιωνίας βγήκε στην κόντρα και, αφού κέρδισε τη μπάλα από τον Κουμπρόγλου, με ψύχραιμο πλασέ από πλάγια θέση «νίκησε» τον Λαζαρίδη. Πέρα από το χέρι στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν και για κακό στήσιμο στο τείχος των δύο παικτών της Νέας Ιωνίας, αλλά και για φάουλ στη συνέχεια του σκόρερ πάνω στον Κουμπρόγλου.

Μετά το γκολ η Νέα Ιωνία ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά στο 0-2, αφού ο Κισσαμικός δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Παναγιωτόπουλου.

Εξοργισμένοι με την εικόνα της ομάδας τους οι φίλαθλοι του Κισσαμικού κάθισαν για αρκετή ώρα έξω από τα αποδυτήρια ζητώντας εξηγήσεις από τους παίκτες. Όλα κύλησαν ομαλά, κατόπιν διαλόγου των αρχηγών και του τεχνικού της ομάδας με τους οργανωμένους.

\"\"

Φάσεις-γκολ
7’ Πλασέ του Στεφανίδη μπλοκάρει ο Παναγιωτόπουλος.
57’ Σουτ του Νησαριώτη μπλοκάρει εύκολα ο Λαζαρίδης.
58’ Πάσα του Πασιαλή στον Χατζηλιόντα, που κάνει τις προσποιήσεις έξω από την περιοχή και σουτάρει, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
61’ Ο Νησαριώτης σουτάρει από πλεονεκτική θέση, χωρίς δύναμη, με τη μπάλα να καταλήγει εύκολα στα χέρια του Λαζαρίδη.
62’ Σέντρα του Μποτωνάκη, σουτ στην κίνηση του Πασιαλή μπλοκάρει ο Παναγιωτόπουλος.
75’ ΓΚΟΛ: Εκτέλεση φάουλ του Χατζηλιόντα στη μεσαία γραμμή, η μπάλα πάνω στον Καραχάλιο, που φεύγει στην κόντρα, για να τον σταματήσει προσωρινά ο Κουμπρόγλου και να ξανακερδίσει τη μπάλα για να πλασάρει εύστοχα για το 0-1.
77’ Ο Νησαριώτης πλασάρει με τον Λαζαρίδη να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση.
87’ Σουτ του Αργυρίου άουτ.

Διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Τρουλινός-Ι. Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες: Σμίλτος (26’), Πετούσης (38’), Ψυχουντάκης (63’), Λαζαρίδης (76’), Τερλελής (83’), Ερέκη (90+1’), Παυλίδης (90+2’), Μποτωνάκης (90+3’)

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Μποτωνάκης, Ψυχουντάκης, Καρβουνιάρης, Κουμπρόγλου, Σμίλτος (82’ Ανιάνγκμε), Ενγκουέμ, Κόντη (67’ Κιν), Χατζηλιόντας, Πασιαλής (82’ Τσικουδάκης), Στεφανίδης.

Νέα Ιωνία: Παναγιωτόπουλος, Αχμέτ, Ρόππας, Τερλελής, Νταϊφώτης, Σπαγής, Πετούσης (56’ Νησαριώτης), Τύρπος, Αργυρίου (90’ Παυλίδης), Κ. Βογατσάς, Καραχάλιος (79’ λ.τρ. Ερέκη).

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook