Με μια σκληρή επιστολή ο πάλαι ποτέ στενός συνεργάτης του δημάρχου Ηρακλείου Μιχ. Περυσινάκης κατακεραυνώνει τον Γ. Κουράκη, στον απόηχο της σύγκλισης διευρυμένης δημοτικής ομάδας από τον τελευταίο, χθες.

Ο κ. Περυσινάκης, τόνισε πως σε όλη την τρέχουσα θητεία του δημάρχου Ηρακλείου είναι η πρώτη φορά που ο Γ. Κουράκης συγκαλεί διευρυμένη δημοτική ομάδα.

Όσον αφορά τις αναφορές Κουράκης περί δημοσκόπησης ο πρώην αντιδήμαρχος Ηρακλείου τονίζει πως «παραγγέλθηκε από τον ίδιο και αφορούσε τον ίδιο!»

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Για πρώτη φορά στην τρέχουσα δημαρχιακή θητεία συγκλήθηκε διευρυμένη Δημοτική Ομάδα από το Δήμαρχο Ηρακλείου.

Αυτό θα ήταν ευχάριστο νέο αν ζητούσε τη γνώμη των μελών της Ομάδας για τα φλέγοντα ζητήματα του καλλικρατικού Δήμου που είναι πάρα πολλά.

Η Δημοτική Ομάδα θα έπρεπε να συγκαλείται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να εξετάζει τα σοβαρά ζητήματα της πόλης κάτι που δεν έγινε ποτέ!

Αντιθέτως συγκλήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 για πρώτη φορά από το Δήμαρχο προκειμένου να γίνει παρουσίαση μιας δημοσκόπησης που παραγγέλθηκε από τον ίδιο και αφορούσε τον ίδιο!

Λυπάμαι που διαπιστώνω ότι ακόμη δεν έχει αποκωδικοποιηθεί από όλους, και ιδιαίτερα από αυτούς που πρέπει, το μήνυμα που στέλνει μια κοινωνία που βρίσκεται σε κρίση.

Θα έπρεπε να ξέρουμε ότι το χθες δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα και το σήμερα δεν θα έχει καμία σχέση με το αύριο.

Αλαζονικές συμπεριφορές οδήγησαν σε αδιέξοδο τον τόπο και την κοινωνία. Ας διδαχτούμε από τα λάθη του παρελθόντος.

Ως εκλεγμένο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου θα εξακολουθήσω ως το τέλος της θητείας μου να ασκώ με συνείδηση και συνέπεια τα καθήκοντά μου, όχι όμως πλέον ως μέλος της παράταξης “Ηράκλειο, Ανοικτοί Ορίζοντες”».

Flashnews.gr/ Μαν. Αλεξάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook