Υλικά

• 1κιλό μοσχάρι (για κατσαρόλα), κομμένο σε μικρά κομμάτια
• 100 γρ. ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
• 80 ml. παρθένο ελαιόλαδο
• 400 γρ. λευκό ξηρό κρασί
• 200 γρ. ζωμός κρέατος ή νερό
• 300 γρ. λιαστές ντομάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
• 5 γρ. κόλιανδρο ξερό
• 1 δαφνόφυλλο
• 1 σκελίδα σκόρδο
• 4-5 κόκκους μπαχάρι
• 10 γρ. αλεύρι
• Αλάτι και πιπέρι (ανάλογο)

Εκτέλεση

Θωρακίζουμε στο ελαιόλαδο το μοσχάρι για 4-5 λεπτά. Στη συνέχεια το αποσύρουμε και το αφήνουμε κατά μέρος. Στην ίδια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, προσέχοντας να μην πάρουν έντονο χρώμα, αλλά να μαλακώσουν και να γλυκίσουν.

Ρίχνουμε το κρέας πίσω στην κατσαρόλα, πασπαλίζουμε με το αλεύρι και σβήνουμε με το κρασί. Βάζουμε με τη σειρά όλα τα υπόλοιπα υλικά αφήνοντας μόνο τις λιαστές ντομάτες.

Συμπληρώνουμε το φαγητό με το ζωμό, φτιάχνουμε τη γεύση και σιγοβράζουμε για 2 ώρες σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Ανάλογα το κομμάτι του κρέατος συμπληρώνουμε υγρά κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

Λίγο πρίν το τέλος, ρίχνουμε και τις λιαστές ντομάτες, διορθώνουμε τη γεύση αν χρειαστεί και σερβίρουμε συνοδεύοντας με ένα ρύζι πιλάφι.