Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η σχετική ενημέρωση από τον ΝΟΧ:

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το περασμένο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του \”La Ola\”, στην ιστορική αίθουσα της πρώην Χονολουλού.

\"DSC00129\"

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή γονέων, φίλων, συγγενών και αθλητών. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ευχάριστη. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο ιδρυτής του Τμήματος Τεχνικής Κολύμβησης Τάκης Χουλιόπουλος, η Γενική Γραμματέας του Ναυτικού Ομίλου Λία Κρασαδάκη – Μητσοτάκη, η Έφορος του Τμήματος Βούλα Δουβίτσα – Παπαδάκη, οι προπονητές, Ηλίας Καλαμαρίδης και Π. Βερναδάκης, πρώην και νυν αθλητές και πλήθος γονέων και φίλων. Μεταξύ αυτών και γονείς που τα παιδιά τους κάποτε υπήρξαν αθλητές του Τμήματος.

\"P2080010\"

Την πίτα του Συλλόγου Γονέων έκοψαν μαζί ο κ. Χουλιόπουλος, με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Τεχνικής Κολύμβησης, Κική Σαλεβουράκη. Το φλουρί έτυχε στον κ. Β. Μποφίλη, πατέρα αθλητών. Ευχές για το νέο έτος για υγεία και πρόοδο απηύθυναν η Έφορος Β. Δουβίτσα – Παπαδάκη, η Λ. Κρασαδάκη – Μητσοτάκη και ο Τ. Χουλιόπουλος.

\"DSC00125\"

Στα πλαίσια των σύντομων τοποθετήσεών τους οι παραπάνω, εκτός τις ευχές που απηύθυναν, τόνισαν την αξία του εθελοντισμού και την ανάγκη υποστήριξης των αθλητών μέσω ανάλογων πρωτοβουλιών του Συλλόγου Γονέων. Επίσης, τόνισαν την ανάγκη δραστηριοποίησης και συμμετοχής όλων των γονέων και φίλων στο σημαντικό αθλητικό δρώμενο της πόλης μας, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων 2014 Τεχνικής Κολύμβησης στα τέλη Ιουνίου στα Χανιά, το οποίο διοργανώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας με συνδιοργανωτή μεταξύ άλλων και το Ναυτικό Όμιλο Χανίων. 

\"P2080015\"

Επίσης, έκαναν αναφορά στις επιτυχίες των αθλητών το 2013, για τις οποίες βραβεύονται την ερχόμενη Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας στην Αθήνα (13-2-2014, ξεν. Athens Ledra Marriot, 19.00) οι Χανιώτες αθλητές του Ναυτικού Ομίλου, μεταξύ αυτών και οι αθλητές Τεχνικής Κολύμβησης Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου, Αντώνης Τσουρουνάκης και Ουίλιαμ Μπάλντουιν. Επίσης, τονίστηκε ότι βραβεύονται οι Τάκης Χουλιόπουλος για την πολυετή συνεισφορά του στον αθλητισμό υγρού στίβου, ο προπονητής Ηλίας Καλαμαρίδης για τις επιτυχίες που έχουν φέρει οι αθλητές του και ο Γιάννης Τσουρουνάκης ως ο Έλληνας αθλητής που έχει επιτύχει χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ταυτόχρονα Παγκόσμιο Ρεκόρ.

Όλοι μικροί και μεγάλοι αντάλλαξαν θερμές ευχές και έδωσαν ραντεβού στις επόμενες εκδηλώσεις του Τμήματος και του Συλλόγου Γονέων.   

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook