Η λεγόμενη παράγκα είναι υπαρκτή σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανιωνίου, Γεράσιμο Βεντούρη, ο οποίος μιλώντας στον "NOVAΣΠΟΡ FM, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην διαχείριση Τσακίρη λέγοντας ότι δεν έχει αφήσει το παραμικρό χρέος. 

Αναλυτικά

-Για το αν υπάρχει υποψήφιος αγοραστής στον Πανιώνιο: 

«Έχω κάποιες επαφές, αλλά δεν ξέρω πως θα τελεσφορήσουν. Αρχικά, περίμεναν, φαντάζομαι, να σωθεί ο Πανιώνιος. Μετά να τελειώνει με το θέμα της αδειοδότησης και τώρα… υπάρχουν κάποιες επαφές. Προχωράμε, όμως, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι θα υπάρξει κάποιος. Ο Πανιώνιος είναι η πιο εκπληκτική περίπτωση που υπάρχει. Τα νούμερα που εξηγώ στους ενδιαφερόμενους… δεν τα πιστεύουν! Είναι τελείως καθαρό μαγαζί! Και είναι λογικό, αφού τον Τσακίρη μπορεί να τον επικρίνει κάποιος για πάρα πολλά, αλλά δεν έχει αφήσει το παραμικρό χρέος! Η διαχείριση Τσακίρη αποτελεί φαινόμενο για το ελληνικό ποδόσφαιρο»!

-Για το ελληνικό ποδόσφαιρο:  

«Στους 6 μήνες που ασχολήθηκα ξανά με τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο, δεν πρόλαβα να ασχοληθώ, γενικά, με το ποδόσφαιρο. Τώρα και ο τελευταίος έχει καταλάβει ότι έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Πρέπει να συζητήσουμε σοβαρά το όλο θέμα. Η λεγομένη παράγκα, είναι υπαρκτή! Εδώ και δεκαετίες… Πάντα, η μεγάλη ομάδα προσπαθεί να χαλιναγωγήσει τη διαιτησία. Η μάχη είναι για την εύνοια».

-Για τον Τάκη Λεμονή:

 «Ο Τάκης εξέφρασε μία ανησυχία… Εχθές, όμως, είχαμε μία συνάντηση τριών ωρών και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Η αδειοδότηση πήγε πολύ πίσω θέματα που μας απασχολούν. Ότι ήταν να κάνουμε, πήγε τρεις βδομάδες πίσω! Δεν το συζητώ! Ο Τάκης θα είναι και του χρόνου εδώ»!

-Για τον Κώστα Μήτρογλου: «Είναι διακαής μας πόθος. Είναι πολύ δύσκολο, όμως. Έχω μιλήσει με τον κ. Μαρινάκη και μου έχει πει αυτό. Ότι είναι δύσκολο. Είναι εσωτερικό θέμα του Ολυμπιακού. Απλά, θέλω να πω κάτι στον Κώστα, έστω από το ραδιόφωνο. Πρέπει να προσέξει λίγο τη ζωή του. Είναι πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο, αλλά πρέπει να προσέξει γιατί το έχει ρίξει λίγο έξω».