Μέχρι τη Δευτέρα ο χρόνος κυλούσε βασανιστικά για τους ενδιαφερόμενους της ΛΟΤΖΙΑ, και υπέρ του Δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη, που ήταν ο ρυθμιστής .

Ψύχραιμος και ιδιαίτερα έμπειρος ο Δήμαρχος χαμογελούσε γνωρίζοντας πως ότι για τους άλλους είναι μειονέκτημα, για τον ίδιο είναι συγκριτικό αβαντάζ.

Γιατί ο χρόνος έχει τη δική του αξία και σημασία, σ\’ όλο αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί στο δρόμο για τις Δημοτικές εκλογές.

Η ανατροπή όμως στα δεδομένα ήρθε το βράδυ της ίδιας μέρας όταν υπήρξε η επίσημη ανακοίνωση από τον πρόεδρο του Δ.Σ Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, που δήλωσε έτοιμος για την μεγάλη εκλογική μάχη του Κάστρου.

Εκεί άρχισαν τα σενάρια,για το τι θα κάνει τώρα ο Δήμαρχος. Πολλά ακούστηκαν και πολλές σκέψεις μπερδεύτηκαν σε μια συζήτηση χωρίς τέλος για πολίτες και υποψηφίους.

Όποια κι αν είναι η απόφαση του, ο ίδιος αρχίζει και αντιλαμβάνεται ότι τα χρονικά περιθώρια στένεψαν πλέον.

Ο χρόνος που μέχρι τη Δευτέρα ήταν σύμμαχος, πλέον σιγα σιγα γίνεται εχθρός, που ίσως ακόμα και να απειλεί την Ομάδα Κουράκη.

Ως γνωστόν,ο ΣΥΡΙΖΑ άναψε το πράσινο φως στον κ.Λυγερό, ο κ. Περυσινάκης μετρά ήδη 200 κλεισμένους συμβούλους και ο ίδιος δεν ανοίγει τα χαρτιά του, προβληματίζοντας ακόμα και τους συνεργάτες του, που ξεροσταλιάζουν στο ακουστικό και αναζητούν πληροφορίες στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Ο Γιαννής Κουράκης κατά την εκτίμηση μου, έχει πάρει την απόφαση του. Μένει να την ανακοινώσει για να πάμε πλέον από τα σχέδια επί χαρτου, στην πραγματική μάχη.

Κ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook