Τα προβλήματα δεν έχουν σταματημό για τον Πλατανιά, αφού στο ιατρικό δελτίο προστέθηκε και το όνομα του Κώστα Μενδρινού!

Ο 28χρονος επιτελικός μέσος υπέστη θλάση και δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για τις επόμενες δέκα ημέρες, οπότε είναι αμφίβολη η παρουσία του στον κρίσιμο ματς της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον Άρη.

Η επίσημη ενημέρωση:      

«Νέο πρόβλημα για τον Πλατανιά Χανίων καθώς, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, ο Κώστας Μενδρινός υπέστη θλάση και θα απουσιάσει για τις επόμενες δέκα ημέρες περίπου από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Στη σημερινή πρωινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημήτρης Σιαλμάς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις.

Θεραπεία, ως γνωστόν, ακολουθούν οι Ζαραδούκας, Ζουμπουλάκης, Ναζλίδης.

Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 18.30, στο Μάλεμε.

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα του Σαββάτου, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν οι τιμωρημένοι Αγκιλέρα, Καζναφέρης, καθώς συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Εργοτέλη και θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής».

Flashnews.gr