Ως ανεξάρτητος υποψήφιος θα κατέβει στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ο Θεόδωρος Καρυπίδης, όπως ανακοίνωσε επισήμως ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου στην Κοζάνη.

Όσο για την απόσυρση της στήριξη προς το πρόσωπό του από τον ΣΥΡΙΖΑ, αρκέστηκε να πει ότι όπως σεβάστηκε την απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να τον στηρίξει, έτσι σέβεται και την απόφαση να άρει τη στήριξη.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης υποστήριξε πως δεν θέλει στήριξη από κανένα κόμμα και ανακοίνωσε ότι το όνομα της παράταξης του είναι «Δύναμη ανατροπής για τη Δυτική Μακεδονία», υπογραμμίζοντας πως συνεχίσει τον αγώνα για την ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης.

Αναφορικά με την επίμαχη ανάρτησή του για τη ΝΕΡΙΤ, τον Αντώνη Σαμαρά και τους Εβραίους, είπε ότι επρόκειτο απλώς για αναπαραγωγή ενός σχολίου και αναλαμβάνει μόνο αυτή την ευθύνη.

Για την συνέντευξη τέλος του Ηλία Κασιδιάρη στην τηλεοπτική εκπομπή του, ο κ. Καρυπίδης εξήγησε ότι το έκανε ως δημοσιογράφος στο πλαίσιο της πολυφωνίας. «Δημοκρατία», παρατήρησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, «είναι να δίνεις το λόγο ακόμη και σε εκείνον με τον οποίο διαφωνείς».

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook