Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου δύο νέες ομάδες της Σχολής Γονέων Χανίων πρόκειται να ξεκινήσουν σε Πλάτανο και Ασκύφου. Η ομάδα του Πλατάνου θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων που βρίσκεται κάτω από το Δημοτικό Σχολείο Πλατάνου. Στην πρώτη αυτή συνάντηση θα αποφασιστούν οι ημέρες και οι ώρες των υπόλοιπων εννιά συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν στον Πλάτανο. Την ομάδα θα συντονίσει η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Μαίρη Παρασκευοπούλου.

Η ομάδα στα Ασκύφου θα πραγματοποιηθεί 5:30 το απόγευμα και θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο απόγευμα 5μιση-7μιση στην αίθουσα του γυμναστηρίου της περιοχής. Την ομάδα θα συντονίσει η Ψυχολόγος Χρυσούλα Φασαράκη.

Και οι δύο ομάδες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και ολοκληρώνονται σε δέκα συναντήσεις. Σκοπός τους είναι η ψυχολογική υποστήριξη των γονέων, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Σχολές Γονέων ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ9» και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Σχολής Γονέων στο Νομό Χανίων, Ψυχολόγο, Κτιστάκη Μαρία, Τηλ.6932211303,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook