Με ικανοποίηση και αισιοδοξία επέστρεψε από τις Βρυξέλλες η αποστολή της Περιφέρειας Κρήτης που συμμετείχε στην τουριστική έκθεση “Salon des Vacances,” μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Ευρώπη, με πάνω από 100.000 επισκέπτες ετησίως.
Την Περιφέρειας Κρήτης εκπροσώπησε ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τουρισμού Χανίων, Εμμανουήλ Βολικάκης. Η έκθεση υλοποιήθηκε εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ, το οποίο ήταν αναβαθμισμένο όσον αφορά στο σχεδιασμό και την κατασκευή του. Επίσης, η καλή θέση του περιπτέρου εντός του εκθεσιακού χώρου βοήθησε στην αύξηση της επισκεψιμότητάς του.
Από όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, ιδιαίτερη ζήτηση είχε η Κρήτη και μάλιστα με σημαντική διαφορά. Πολλοί από τους επισκέπτες του περιπτέρου της Περιφέρειας Κρήτης είχαν ήδη κλείσει τις διακοπές τους με προορισμό το νησί και απλά ζητούσαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες και να πάρουν πληροφοριακό υλικό για την Κρήτη.
Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η αντιπροσωπεία της Κρήτης από τους Tour Operators που συμμετείχαν στην έκθεση, ο αριθμός των επισκεπτών από το Βέλγιο αναμένεται φέτος αυξημένος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook