Η Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης Π.Ε Ηρακλείου, διοργανώνουν και φέτος το 2ο Κυνήγι ΘησαΔρων, μια εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Φαιστού, την προσεχή Κυριακή 16 Φεβρουαρίου. Οι Νέοι της περιοχής δίνουν ξανά ραντεβού και φέτος σε ένα παιχνίδι με δράση, απρόοπτα και πολλές εκπλήξεις.

Να τονίσουμε ότι η εκδήλωση, σημείωσε τεράστια επιτυχία πέρυσι, ενώ και φέτος αναμένεται να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή κόσμου όπως μας ενημέρωσαν οι διοργανωτές. Επίδοξοι κυνηγοί δίνουν λοιπόν και πάλι ραντεβού με στόχο να βρουν πρώτοι τον κρυμμένο θησαυρό.

Φτιάξτε την ομάδα σας που θα έχει τουλάχιστον έναν ενήλικα με δίπλωμα οδήγησης και θα αναλάβει την εποπτεία και την ευθύνη της ομάδας. Φρόντισε να δηλώσεις έγκαιρα συμμετοχή, συμπληρώνοντας την Αίτηση Συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας μας http://www.omadadro.gr

Αφού λοιπόν έχεις κάνει τα παραπάνω και τώρα είσαι έτοιμος, έλα την Κυριακή 16/2/2014 στις 09:30 π.μ στο κέντρο υποδοχής στην πλατεία «Λεωνίδα Κλάδου» στις Μοίρες για να λάβεις τις κάρτες συμμετοχής της ομάδας σου.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο 2ο Κυνήγι θησαΔΡΩν!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook