Οι δανεικοί από τον Ολυμπιακό, Βλαχοδήμος, Σιώπης και Κατάι συμπεριλήφθηκαν τελικά στην αποστολή για το παιχνίδι του Πλατανιά με τους νταμπλούχους Ελλάδας.
Παρά την αντίθετη πληροφόρηση που υπήρχε οι τρεις παίκτες βρίσκονται ανάμεσα στους «19» του Άγγελου Αναστασιάδη.
Ο 60χρονος τεχνικός επέλεξε στην πρώτη του αποστολή -μετά την επιστροφή του- και τον Θέρα, που επανέρχεται μετά από πολύμηνη απουσία. 
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Με πολλές ελλείψεις η αποστολή του Πλατανιά Χανίων για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα, στις 19.30, με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014.

Απόντες οι τιμωρημένοι (συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Εργοτέλη και θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής) Αγκιλέρα, Καζναφέρης καθώς και οι τραυματίες Μενδρινός, Σιαλμάς, Ζαραδούκας, Ζουμπουλάκης, Ναζλίδης.

Ειδικότερα, μετά τη σημερινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Βλαχοδήμο, Γιαχία, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Θέρα, Ινκούμ, Κατάι, Μπέλιτς, Ντεντάκη, Περιστερίδη, Σιώπη, Σούκια, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Φαΐσκα, Φερνάντες.

Η αποστολή του Πλατανιά Χανίων θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα για την Αθήνα και αναμένεται να επιστρέψει στα Χανιά το πρωί της ερχόμενης Κυριακής».

«Σφυρίζει» ο Κάμπαξης



Ο Γιάννης Κάμπαξης από την Εύβοια (5 νίκες γηπεδούχων-2 ισοπαλίες φέτος) ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Σαββάτου (15/02, 19.30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».



Α\’ βοηθός θα είναι ο Ηλίας Αλεξέας από τη Μεσσηνία και β\’ η Χρυσούλα Κουρομπύλια από τη Δυτική Αττική, με 4ο διαιτητή τον Θανάση Γιάχο από τη Χίο και παρατηρητή διαιτησίας τον Χριστόφορο Ζωγράφο από την Αθήνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook