Σειρά επαφών τόσο με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο Βασίλειο Κλόκοζα, όσο και με ειδικούς συμβούλους του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου, πραγματοποίησε τις τελευταίες δύο ημέρες ο Δήμαρχος Πλατανιά Γ.Μαλανδράκης, για την παραχώρηση του Αεροδρομίου του Μάλεμε.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου κατά την διάρκεια της σύντομης άτυπης επίσκεψής του στα Χανιά, εκφράστηκε θετικά για το αίτημα της παραχώρησης, ενώ οι διερευνητικές επαφές με τους συμβούλους του κ.Βενιζέλου βρίσκονται στο αρχικό στάδιο της ενημέρωσης.

Ήδη με ομόφωνή του απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά, ζητά από το Μετοχικό Ταμείο της Αεροπορίας μέρος της έκτασης «προκειμένου, όπως τόνισε ο κ.Μαλανδράκης ν’αξιοποιηθεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

Παράλληλα ο Δήμος Πλατανιά με νέα του παρέμβαση στο Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας, «ζητά να μην προχωρήσει η δημοπρασία, την οποία έχουν εξαγγείλει έτσι ώστε να έλθουμε σε επικοινωνία και να βρούμε ένα τρόπο αξιοποίησης του πρώην Στρατιωτικού Αεροδρομίου του Μάλεμε»

Flashnews.gr-Γ.Ουντράκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook