Ευχαριστημένος που πάτησε και πάλι το «Καραϊσκάκη» έστω και ως αντίπαλος του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Ο άσος του Πλατανιά, που ανήκει στους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά, δήλωσε τα εξής σχετικά με το ματς:

«Σίγουρα στο ψυχολογικό κομμάτι θα πάρουμε κάτι μαζί. Παίζαμε με τον Ολυμπιακό, την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που παίξαμε και όπως έγινε το ματς. Παλέψαμε όλοι. Θέλω να πω συγχαρητήρια και στα παιδιά που πάλεψαν τόσο πολύ. Από εδώ και πέρα σκεφτόμαστε το ματς με τον Άρη όπου πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη δική του παρουσία και την επιστροφή στο Καραϊσκάκη:

«Είναι πολύ ωραίο για εμένα που ήρθα πάλι σήμερα και έπαιξα εδώ. Χαίρομαι που έπαιξα εδώ. Ήταν μια ωραία στιγμή για εμένα».

Για το αν ήταν κομβική για την εξέλιξη του ματς η είσοδος του Ιμπαγάσα:

«Σίγουρα ναι. Ο Ιμπαγάσα είναι παικταράς για εμένα. Έκανε πάρα πολλές φάσεις απ’ όταν μπήκε μέσα και τα πήγε πάρα πολύ καλά».

Για το αν είναι τελικός το ματς με τον Άρη:

«Εμείς έχουμε κάθε ματς τώρα και τελικό και πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσα πιο πολλά ματς γίνεται, ώστε να ξεκαθαρίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για τους δικούς του στόχους:

«Θέλω πρώτα να βοηθήσω την ομάδα. Γι’ αυτό τον λόγο πήγα και στον Πλατανιά. Να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αν πηγαίνει καλά η ομάδα και κερδίζουμε τα παιχνίδια, πιστεύω ότι θα κάνω κι εγώ καλές εμφανίσεις. Με τις καλές εμφανίσεις μου θέλω να βοηθήσω την ομάδα».

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook