Μετά απο πολυήμερη παραμονή στο \”μπλόκο\” των Μεγάλων Χωραφιών, στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, οι αγρότες που συμμετείχαν στην κινητοποίηση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων, σήμερα το απόγευμα, \”έλυσαν\” το \”μπλόκο\” εν όψει του αγροτικού συλλαλητηρίου της ερχόμενης Τετάρτης στην Αθήνα.
Μάλιστα το πρωί της Δευτέρας θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί μπροστά απο το κτίριο του ΕΟΠΥΥ στα Χανιά.
Σε σχετική ανακοίνωση της Ενωτικής Ομοσπονδίας και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ν.Χανίων αναφέρονται τα εξής:
\”Χαιρετίζουμε τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους, τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους αυτοαπασχολούμενους και την νεολαία που έδωσαν δυναμικό παρών στην σημερινή πετυχημένη κινητοποίηση στο μπλόκο στα Μεγάλα χωράφια
Ανανεώνουμε το ραντεβού στην κινητοποίηση ενάντια στην υποβάθμιση και ιδιωτικοποίηση της υγείας , ενάντια στη μετατροπή της σε ακριβό είδος πολυτελείας, ενάντια στο κλείσιμο του παραρτήματος του ΕΟΠΠΥ, αύριο Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 9.30 πμ στο κτίριο του ΕΟΠΥΥ στην λεωφόρο Σούδας.
Αύριο επίσης θα ζητήσουμε συνάντηση με το ΥΠΕΚΑ ώστε να θέσουν το αίτημά τους για μείωση του αγροτικού ρεύματος κατά 50% αλλά και με τον διοικητή του ΟΓΑ για να ζητήσουμε τη θεώρηση των βιβλιαρίων αγροτών μετά από την απόφαση της πανελλαδικής σύσκεψης των μπλόκων στη Λάρισα.
Συμμετέχουμε μαζικά την Τετάρτη 19 Φλεβάρη στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, στη 1 το μεσημέρι στην πλατεία Βάθης και πορεία προς τη Βουλή, στο οποίο καλούμε να συμμετάσχουν εργαζόμενοι και τ\’ άλλα λαϊκά στρώματα της πόλης εκφράζοντας έτσι έμπρακτα τη συμπαράστασή τους. Το ραντεβού είναι την Τρίτη στις 7.30μμ στο λιμάνι της Σούδας για να ανέβουμε μαζικά και οργανωμένα στην Αθήνα.
Τηλέφωνα δήλωσης συμμετοχής για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα
Σοφοκλής Τσουρουνάκης 6942266104
Γιάννης Κατσαρός 6977463293
Μανούσος Σταυριανουδάκης 6945499815
Γιώργος Αλεξανδράκης 6972284099\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook