Την στεναχώρια του ίδιου και των συμπαικτών του για την ήττα από τον Φωστήρα εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Αλέξανδρος Παπατζίκος.

Ο αμυντικός του ΑΟΧ ανέφερε σχετικά:

«Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Εμείς προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι. Δίνουμε το 100%. Σήμερα δεν παρουσιαστήκαμε όσο καλοί θα έπρεπε για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Στους συμπαίκτες μου βλέπω προσπάθεια και πάνω απ’ όλα είμαστε οι πρώτοι που στεναχωριόμαστε, γιατί έχουμε κάνει πολύ μεγάλο αγώνα. Το είπε και ο πρόεδρος ότι κανείς δεν περίμενε να  είναι η ομάδα εδώ. Παρ’ όλα αυτά βάζουμε τον πήχη παραπάνω, γιατί το θέλουμε εμείς πρώτα απ’ όλα να καταξιωθούμε και για να μην πετάξουμε αυτό που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Έχουμε ανθρώπους που μας στηρίζουν πάρα πολύ και εννοώ τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ. Το δεχόμαστε αυτό οι παίκτες και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Τώρα καταλαβαίνω και την πικρία των φιλάθλων, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Την προηγούμενη Κυριακή χαρήκανε, την άλλη φορά ελπίζουμε να τους κάνουμε πάλι χαρούμενους».

Για τις δυσκολίες που παρουσιάζει για τον ΑΟΧ ο β’ γύρος:

«Ο δεύτερος γύρος τα έχει αυτά. Είναι πιο δύσκολο. Υπάρχει άγχος, υπάρχει πίεση. Οι ομάδες είναι πάντα καλύτερες απέναντί μας. Έρχονται εδώ και παίζουν πολύ πιο συγκρατημένα, πιο μεθοδικά, με σκοπιμότητα. Βλέπαμε πως έκαναν πάρα πολλές καθυστερήσεις. Δεν είναι δικαιολογία αυτό, αλλά δείχνει ότι μας υπολογίζουν πολύ περισσότερο». 

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook