Σφράγισε με την παρουσία της η Κρήτη, την μεγάλη τουριστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο εκθεσιακό κέντρο Annexet της Στοκχόλμης, παρουσιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο το \”βαρύ πυροβολικό \” του νησιού, που προσελκύει τους τουρίστες: την παράδοση, τα αυθεντικά της προϊόντα, τις ξεχωριστές ομορφιές της αλλά και νέες υπηρεσίες και σύγχρονα μέσα που μετατρέπουν το ταξίδι στη Κρήτη σε μοναδική εμπειρία.

Επιχειρηματίες και φορείς του νησιού από κάθε νομό, αποτέλεσαν την κρητική αποστολή σε μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις και όπως αποδείχτηκε από τις αντιδράσεις των επισκεπτών, κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Ηράκλειο – Γοήτευσαν τους Σκανδιναβούς

Η ανταπόκριση για τους επιχειρηματίες και τους φορείς του Ηρακλείου, ήταν πέρα από κάθε προσδοκία και οι Σουηδοί που πέρασαν από τα περίπτερα της ηρακλειώτικης αποστολής ήταν πολύ φιλικοί επιβεβαιώνοντας το όλο και αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα της σκανδιναβικής αγοράς προς τη Κρήτη.

\"\"

Δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από την παρουσία του Ηρακλείου στη τουριστική έκθεση

Χανιά – Μάγεψε η \”dream team\” των επιχειρήσεων και φορέων των Χανίων

\”Υπάρχουμε, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ένα πολύ δυνατό τουριστικό προϊόν\”. Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν φορείς και επιχειρηματίες των Χανίων που συμμετείχαν στην έκθεση, διαφημίζοντας τον τόπο μας και ενισχύοντας το τουριστικό ρεύμα που και φέτος τόνωσε την τουριστική μας σεζόν.

\"\"

Δείτε εδώ την παρουσία των Χανίων στην έκθεση


Το Ρέθυμνο πήρε τα… όπλα του και \”χτύπησε\” στη Στοκχόλμη

Έβαλαν τα καλά τους και πήγαν να συναντήσουν μια \”αγορά φίλων\”, κουβαλώντας μαζί τους, γνώριμα στοιχεία της Κρήτης, τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά και νέα \”όπλα στην φαρέτρα τους\”, με σκοπό να προσελκύσουν το τουριστικό ενδιαφέρον

\"\"

Η ανταπόκριση δικαίωσε και την αποστολή του Ρεθύμνου.

Δείτε εδώ χαρακτηριστικές εικόνες


\”Προκάλεσε\” το Λασίθι στην παρθενική του εμφάνιση στη Στοκχόλμη

Το ανατολικότερο τμήμα της Κρήτης, πραγματοποίηση την παρθενική του εμφάνιση σε τουριστική έκθεση σε Σκανδιναβική χώρα και όπως αποδείχτηκε η παρουσία αυτή ήταν μόνο η αρχή για μια σχέση που τα μηνύματα δείχνουν ότι μόλις ξεκινάει.

Το ενδιαφέρον που έδειξαν οι επισκέπτες στα περίπτερα των Λασιθιωτών, οι συχνές ερωτήσεις προς τους παραγωγούς για τα προϊόντα τους και η φιλική διάθεση των Σουηδών, δημιούργησαν τις καλύτερες προσδοκίες για τους επιχειρηματίες και τους φορείς του Λασιθίου.

\"\"

Δείτε εδώ την αποστολή του Λασιθίου

Δείτε επίσης πλάνα από όλα τα περίπτερα των Εκθετών από την Κρήτη

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook