Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για τα σφυρίγματα του Μπερτάκη και τις υποδείξεις του α\’ βοηθού Κανελάκη στο ματς με τον Ακρίτα, ζητώντας μάλιστα την εξαίρεσή τους, εξέδωσε η Ασπίδα.
Αναλυτικά:
«Η ομάδα μας μετά από αρκετά χρόνια ,(με ότι σημαίνει  αυτό) ’’αναγκάζεται’’ να προβεί σε διαμαρτυρία, για την  διαιτησία του κ. ΜΠΕΡΤΑΚΗ και  του βοηθού διαιτητή  κ. ΚΑΝΕΛΑΚΗ οι οποίοι στον αγώνα ΑΣΠΙΔΑΣ ΝΚ-ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ (1-3)  της 15-2-2014 με τις αποφάσεις τους καθόρισαν το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα και ειδικότερα ,δόθηκε  σε βάρος μας πέναλτι στο 5’ λεπτό (0-1) σε χέρι αμυντικού μας, και σε ίδια περίπτωση στο 15’ λεπτό  θεώρησε ακούσια την παράβαση (πέναλτι) υπέρ μας. Στο 25’ λεπτό σε καθαρό επιθετικό φάουλ του σκόρερ της αντιπάλου. ο επόπτης πού έλεγχε την περιοχή μας ,και ο διαιτητής δεν υπέδειξαν την παράβαση , με αποτέλεσμα να γίνει το 0-3. Στο 65’ λεπτό και με το σκόρ στο 1-3 ,βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας ο επιθετικός μας, δέχτηκε χτύπημα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα (Πέναλτι και αποβολή) , αλλά προς γενική έκπληξη όλων ο

δόθηκε οφσάιντ!, και η φάση ως μη γενόμενη.

Δεν θα επεκταθούμε σε άλλες αποφάσεις λαθεμένες, που ήταν πολλές και συνήθως εις βάρος μας.

Δυστυχώς δεν υπήρχε κάμερα ,για να ‘’καταγραφούν’’ τα λάθη τους, όμως επειδή υπήρχε  παρατηρητής διαιτησίας,  αναμένουμε τον πειθαρχικό έλεγχο τους από τα αρμόδια όργανα, και την εξαίρεση τους από τα υπόλοιπα φετινά παιγνίδια της ομάδας μας.   

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η Επιτροπή Διαιτησίας, καταβάλει μεγάλες προσπάθειες ειδικότερα φέτος ,σε αξιολογήσεις ,ενημέρωση ,επιμόρφωση διαιτητών , παραγόντων, παικτών και ορισμούς διαιτητών, πλην όμως πιστεύουμε ότι η έλλειψη πολλών ικανών διαιτητών (αριθμητικά και ποιοτικά ) δημιουργεί προβλήματα  στις ερασιτεχνικές ομάδες μας.

                                                         Δ.Σ

                                             ΑΠΣ   ΑΣΠΙΔΑ ΝΚ.

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

              

 Π. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ                                          Κ. ΚΑΝΕΛΛΟΣ»

.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook