Η Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, Π.Ε Ηρακλείου και την αιγίδα του Δήμου Φαιστού, διοργάνωσε και φέτος το 2ο Κυνήγι ΘησαΔρων. Οι Νέοι της περιοχής έδωσαν για μια ακόμη φορά ραντεβού σε ένα παιχνίδι με δράση, απρόοπτα και πολλές εκπλήξεις. 
Να τονίσουμε ότι η εκδήλωση, σημείωσε τεράστια επιτυχία, ενώ υπήρξε μεγάλη συμμετοχή κόσμου όπως μας ενημέρωσαν οι διοργανωτές με τους επίδοξους κυνηγούς να προσπαθούν να βρουν πρώτοι τον κρυμμένο θησαυρό. 
Οι εννιά γρίφοι δυσκόλεψαν αρκετά τους διαγωνιζόμενους, που έτρεξαν σε όλα τα πιθανά και απίθανα σημεία, εντός των ορίων του Δήμου Φαιστού. η συνέχεια δόθηκε στην κεντρική πλατεία Λεωνίδα Κλάδου των Μοιρών μπροστά από το Δημαρχείο Φαιστού, όπου οι 22 ομάδες παρέλασαν μασκαρεμένες σε ένα ξεχωριστό διαγωνισμό από κάθε άποψη.
Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά φέτος τη βαθμολογία την έβαζαν οι ομάδες μεταξύ τους και όχι κάποια επιτροπή, υιοθετώντας έτσι πρότυπα της Eurovision! Ακολούθως υπήρξε μια δοκιμασία για όλες της ομάδες, όπου το κέφι και ενθουσιασμός κυριάρχησαν, ενώ δεν έλειψαν και τα απρόοπτα μέσα στην μεγάλη πισίνα από μπουκάλια που είχε στηθεί από τους διοργανωτές.
Με την ολοκλήρωση της τελευταίας δοκιμασίας βγήκε αθροιστικά η τελική βαθμολογία συμπεριλαμβανομένου των γρίφων, της πασαρέλας, αλλά και της δοκιμασίας. Για φέτος νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα με την επωνυμία «Μπαλαρίνες από σόι» οι οποίοι εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους ικανότητες. 
Στην τελετή λήξης του 2ου κυνηγίου ΘησαΔρών που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ μοιράστηκαν έπαθλα, παρουσία και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Φασομυτάκη, τόσο στους νικητές όσο και στην ομάδα με την καλύτερη αμφίεση, ενώ όλοι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου σε ένα ακόμη καλύτερο κυνήγι ΘησαΔρών, δίδοντας συγχαρητήρια στα μέλη αλλά και στους εθελοντές που βοήθησαν για την άψογη διεξαγωγή ενός συναρπαστικού παιχνιδιού. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook