Ένας Ελληνικός αέρας δημιουργίας, συλλογικότητας και νέων ιδεών, κατέκλυσε τη Στοκχόλμη της Σουηδίας, κάνοντας τη μεγάλη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα να συντονιστεί απόλυτα στους παλμούς της καρδιάς του Ελληνικού τουρισμού.

Για πρώτη φορά, μέσα στα πλαίσια της έκθεσης “Greece Panorama” εκατοντάδες επαγγελματίες του τουρισμού της Ελλάδας δήλωσαν το παρόν, εκπροσωπώντας προορισμούς, τοπικά προϊόντα, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά πρακτορεία, real estate επιχειρήσεις και τουριστικούς οργανισμούς.

Η τεράστιας επιτυχίας και από πλευράς συμμετοχών και από πλευράς γόνιμων επαφών, έκθεση, αγκάλιασε και ανέδειξε τον Ελληνικό τουρισμό, την Ελληνική Γαστρονομία και τον Ελληνικό Πολιτισμό εν γένει, μεταφέροντας ένα πολύ συγκεκριμένο μήνυμα: Συνεργασία. Κοινό όραμα. Ανάπτυξη.

Ανάμεσα στους Σκανδιναβούς Tour Operators που έλαβαν μέρος στην έκθεση, και ο Τουριστικός Οργανισμός DETUR, ένα από τα πλέον γνωστά και δυνατά ονόματα του χώρου με δραστηριοποίηση στη Σουηδία, Φιλανδία, Νορβηγία, Δανία και Αυστρία.

Για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια, ο διεθνούς φήμης Τουριστικός Οργανισμός, ξεκινάει πρόγραμμα στην Ελλάδα, έχοντας ως αρχικό προορισμό, το νησί της Κρήτης.

Η σημασία αυτής της καθοριστικής επαγγελματικής κίνησης, αναμένεται να επηρεάσει δραστικά και με τον πλέον αποδοτικό τρόπο, το χάρτη του Κρητικού τουρισμού, επιφέροντας ανάσες ενδυνάμωσης και νέων ευκαιριών.

Η εταιρεία Trend Touristic Services γνωστή για την δράση της στο χώρο του εισερχόμενου τουρισμού αλλά και για τις πλέον δυναμικές συνεργασίες με ισχυρούς επαγγελματίες ανά τον κόσμο, έχει την τιμή και την χαρά να εκπροσωπεί τον Τουριστικό Οργανισμό DETUR στην Ελλάδα.

Μια συνεργασία τέτοιου κύρους, επιβεβαιώνει τη δυναμική, την αξιοπιστία και τη διαρκή εξέλιξη της Trend Touristic Services αλλά κυρίως σκιαγραφεί ένα ευοίωνο και γεμάτο δημιουργικές βελτιωτικές δράσεις παρόν και μέλλον για τον κρητικό τουρισμό.

Κ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook