Η έλευση του Ρικάρντο Σα Πίντο είναι μάλλον κάτι παραπάνω από.. ευλογία για την ομάδα του ΟΦΗ, ενώ και με τις πολύ καλές προσθήκες παικτών που έγιναν τον Ιανουάριο, οι "ασπρόμαυροι" έχουν καταστήσει σαφές σε κάθε αντίπαλο ότι δεν είναι εύκολη ομάδα.

Ο ΟΦΗ δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα και σε συνδυασμό με τα καλά αποτελέσματα έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι δύσκολος αντίπαλος για οποιαδήποτε ομάδα, αφού ακόμα και στις κακές μέρες τους οι παίκτες του Σα Πίντο μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα δείχνοντας ότι είναι μεγάλη ομάδα, όπως τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του χτες μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη.

Έτσι και το Σάββατο 22/2 στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Γεντί Κουλέ" στις 19:30, θα αντιμετωπίσουν στα ίσια τους πρωταθλητές επιδιώκοντας ένα ακόμη καλό αποτέλεσμα αλλά και μια πολύ καλή εμφάνιση,  παρά το γεγονός ότι υπάρχει η σχετική κούραση αφού έχουν δώσει συχνά και επαναλαμβανόμενα παιχνίδια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Φυσικά για ακόμη μια φορά η ομάδα θα έχει στο πλευρό της τον καλύτερο παίκτη της που δεν είναι άλλος από τον κόσμο της που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο δημιουργώντας τη γνωστή.. πλέον καταπληκτική ατμόσφαιρα όπως σε κάθε παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας.