Στην πόρτα της εξόδου από τον Εργοτέλη, βρίσκονται από χθες οι Μανόλης Ρουμπάκης, Γιώργος Αλεξόπουλος και Δημήτρης Ορφανός, στους οποίους ανακοινώθηκε ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα για τη νέα σεζόν.
Και για τους δύο τελευταίους, η απομάκρυνσή τους από την ομάδα διαφαίνονταν εδώ και αρκετό καιρό, για τον Ρουμπάκη έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία», κυρίως διότι είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής. 
Οι κακές γλώσσες λένε, πως ο «Ρούμπι» πλήρωσε το μάρμαρο, για κάποιες συζητήσεις που έκανε μέσα στα αποδυτήρια και αφορούσαν το οικονομικό. Αυτό, φημολογείται πως έφτασε στα αυτιά της διοίκησης, ενοχλήθηκε καθώς κανένας από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, δεν επιθυμεί να χαλάσουν οι ισορροπίες μέσα στην ομάδα. 
Αυτός αν θέλετε ήταν και ο λόγος, που πριν λίγα χρόνια έφυγε ποδοσφαιριστής από το Ηράκλειο, που υπό άλλες συνθήκες, θα ολοκλήρωνε την καριέρα του στον «ΕΡΓΟ». 
Στην ανακοίνωση που βγήκε στο site, η διοίκηση ευχαριστεί τους τρεις ποδοσφαιριστές και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους. 
Αναφορά, γίνεται και για τον Σήφη Δασκαλάκη για τον οποίο λέει τα εξής: 
«Στον Σήφη Δασκαλάκη, εκτιμώντας το γεγονός ότι αγωνίστηκε πολλά χρόνια και αναδείχτηκε από την ομάδα μας, του δίνεται η δυνατότητα να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος την μεταγραφή του σε σύλλογο που να καλύπτει τις φιλοδοξίες του.
Ο ποδοσφαιριστής Σήφης Δασκαλάκης με το ήθος που τον διακρίνει, τη δεδομένη και αναγνωρισμένη αξία του είναι βέβαιο ότι το μέλλον του προμηνύεται ακόμη πιο λαμπρό. Όλη η οικογένεια του Εργοτέλη του εύχεται να έχει υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Ουσιαστικά, οι παραπάνω ευχές, βάζουν τέλος σε μία συνεργασία άκρως επιτυχημένη, ενώ στον Εργοτέλη δεν θέλουν να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων με τον ταλαντούχο πορτιέρο, από την στιγμή που έχει εκφράσει κατά καιρούς την επιθυμία του, να αγωνιστεί σε ομάδα εκτός νησιού. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook