Ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Λιαδάκης εξελέγη από το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου ως ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου, μετά την παραίτηση από τη θέση του Κώστα Φασουλάκη.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης αναφέρθηκε στη σημαντική συνεισφορά του Κώστα Φασουλάκη στο έργο της δημοτικής αρχής, τον ευχαρίστησε γι’ αυτό και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην νέα του προσπάθεια. Εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα πώς απ’ όποια θέση κι αν τον τάξουν οι πολίτες, θα είναι πάντα στο πλευρό του δήμου Μαλεβιζίου.

Ο Κώστας Φασουλάκης από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε το δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του και για τα «μαθήματα πολιτικού ήθους και ανθρωπιάς» που του έδωσε, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, επεσήμανε ότι δεν θα ήταν δεοντολογικά σωστό να διατηρήσει τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού τη στιγμή που διεξάγει προεκλογικό αγώνα ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, στο πλευρό του Σταύρου Αρναουτάκη.

Ο Τάσος Λιαδάκης τέλος, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος του Οργανισμού τη διετία 20011 – 2012, ευχαρίστησε το δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του και δήλωσε πώς θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να συνεχιστεί το σημαντικό έργο στις δομές του δήμου Μαλεβιζίου.