Ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης «Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου» για το συλλαλητήριο των αγροτών:

\”Η δημοτική κίνηση «Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου» βρίσκονται σήμερα Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 αλληλέγγυοι και παρόντες, στο πλευρό των αγροτών της Κρήτης, του νομού και του δήμου μας, στο παγκρήτιο συλλαλητήριο.

Το Μαλεβίζι, μια περιοχή που παρουσίασε για δεκαετίες ρωμαλέα αγροτική παραγωγή και οικονομία, σήμερα μαραζώνει από την απουσία σοβαρής, στοχευμένης και σχεδιασμένης πολιτικής.

Οι προτεραιότητες της κυβέρνησης και δυστυχώς και της δημοτικής αρχής, βρίσκονται σε αντίθεση με τις ανάγκες και τα συμφέροντα των αγροτών!

Το σοβαρότατο κεντρικό θέμα της φορολόγησης της αγροτικής γης, που συνοδεύεται από τις υπέρογκες αυξήσεις στο νερό άρδευσης, την απουσία εγγειοβελτιωτικών έργων – πολιτικών εξοικονόμησης ενέργειας και νερού στο δήμο, είναι το κερασάκι στην τούρτα της εξόντωσης του αγροτικού κόσμου.

Συμπαραστεκόμαστε και συμπαρατασσόμαστε με τους αγρότες μας, για την αναγέννηση της υπαίθρου, δεσμευόμαστε για την προώθηση σχεδιασμών, πολιτικών και μεθόδων στήριξης της παραγωγής, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους της.

Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Καμπιτάκης\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook