Έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο ο Ρεθυμνιώτης, αντιπεριφερειάρχης Κώστας Λαμπρινός, βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς και φίλους του. αλλά και όλη την Περιφέρεια.

Ο Κώστας Λαμπρινός ήταν θεματικός αντιπεριφερειάρχης από το Ρέθυμνο, υπεύθυνος για θέματα ενέργειας, βιομηχανίας, απασχόλησης και εμπορίου.

Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο το 1951. Γιός του Αντώνη Λαμπρινού οικοδόμου (Μαστραντώνης) και της Ειρήνης το γένος Ιωάννου Παυλάκη. Είχε σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο Ε.Μ.Π. 

Παντρεμένος με τη Χρυσούλα Δουλγεράκη Πολιτικό Υπομηχανικό, με την οποία και διατηρούσε Τεχνικό Γραφείο από το 1978 στο Ρέθυμνο.

Πατέρας τριών γιών: του Αντώνη, Μηχανικού παραγωγής και διοίκησης, του Στέλιου, Πολιτικού μηχανικού Ε.Μ.Π. του Γιάννη, Βιοτεχνολόγου Γεωπόνου.

Από το 1986 ήταν Δημοτικός σύμβουλος Ρεθύμνου. Είχε διατελέσει : Πρόεδρος ΔΕΥΑΡ Μέλος Δ.Σ. ΟΑΔΥΚ, Μέλος, Αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Δ.Σ. του νοσοκομείου Ρεθύμνου.

 Μέλος Δ. Σ. Λιμενικού Ταμείου, πρόεδρος και μέλος σε επιτροπές του Δήμου, σε παιδικούς σταθμούς, σχολικές επιτροπές, αθλητικούς συλλόγους κλπ. 

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 22/2 στις 11 το πρωί, στον Άγ.Γεώργιο Ρεθύμνου.

Τα θερμά συλληπητήρια του Flashnews.gr στους οικείους του.