Περιοδεία πραγματοποίησε κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείου του Κ.Κ.Ε. το Σάββατο 22/2 στις 11:30 πμ στο κατάστημα Carefour-Μαρινόπουλος στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, με επικεφαλής τον Συντυχάκη Μανώλη , μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση. 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση \”η περιοδεία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της κεντρικής πολιτικής συγκέντρωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φλεβάρη 2014, 7μμ στην αίθουσα Ανδρόγεω με ομιλητή το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Κύριλλο Παπασταύρου.
Στη συνομιλία του με τους εργαζόμενους κάλεσε σε μαζική στήριξη του ΚΚΕ παντού, καθώς είναι το μόνο Κόμμα που στέκεται επί της ουσίας στο πλευρό των εργαζομένων, μπαίνει μπροστά στην οργάνωση της πάλης για τις σύγχρονες ανάγκες του λαού.
Τόνισε ότι πρέπει να καταδικαστούν τα Κόμματα που στηρίζουν την ΕΕ, που επιτάσσει μείωση της τιμής της εργατικής δύναμης και του λεγόμενου «εργατικού κόστους», μέσω μεταξύ άλλων και της κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων, για να γιγαντώνονται οι πολυεθνικές. Που δίνει ανεργία , φτώχεια και εξαθλίωση για τον λαό και αμύθητα πλούτη στους μεγαλοεπιχειρηματίες.
Κάλεσε τους εργαζόμενους οργανωμένοι στα σωματεία τους, κλαδικά και επιχειρησιακά, να διεκδικησουν ικανοποιητική Συλλογική Σύμβαση για τον κλάδο του εμπορίου. Να βγάλουν πολιτικά συμπεράσματα μέσα απο την συμμετοχή τους στην οργανωμένη πάλη και να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ στα σωματεια, την Ευρωβουλή, την περιφέρεια και τους δήμους.
Ιδιαίτερα στάθηκε στην κουβέντα με τις εργαζόμενες γυναίκες για το επίδομα τοκετού. Επεσήμανε την ανάγκη το επίδομα να δίνεται χωρίς όρους και προϋποθέσεις, 
Τέλος υπενθύμισε πως τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ πρωτοστατούν στους αγώνες των εργαζομένων μέσα από τα σωματεία τους και θα συνεχίσουν σε αυτή την κατεύθυνση. Οι εργαζόμενοι τους γνωρίζουν μέσα από την καθημερινή τους δράση στους τόπους δουλειάς. Δεν έρχονται τώρα προεκλογικά ώστε να κοροϊδέψουν και να υφαρπάξουν την ψήφο των εργαζομένων. Η εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ σε ευρωβουλή , περιφέρειες-δήμους είναι ο μόνος δρόμος που συμβαδίζει με την ανάπτυξη των αγώνων των εργαζομένων , και του λαϊκού κινήματος.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook