Σε ένα ματς που κρίθηκε από απόφαση που θα συζητηθεί για καιρό ο Πλατανιάς πήρε πολύτιμη νίκη με 2-1 κόντρα στον Άρη.

Νευρικό παιχνίδι έγινε στο πρώτο ημίχρονο στα Περιβόλια, με τον Πλατανιά να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Άρη έχοντας κλείσει καλά τους χώρους προς την εστία του Διούδη να προσπαθεί να «χτυπήσει» στην κόντρα, χωρίς όμως να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο. Στις καθυστερήσεις ο Τόρες εκμεταλλεύτηκε την ιδανική σέντρα του Μπέλιτς δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν καλύτερος, με τον Πλατανιά να ψάχνει το δεύτερο γκολ και τον Άρη να φτάνει στην ισοφάριση στην πρώτη επίσκεψη στα «καρέ» του Περιστερίδη με το εξαιρετικό γκολ του Μανιά στο 68’.

Στο 77’ έγινε η φάση της χρονιάς, όταν μετά την πρόσκρουση της μπάλας στο οριζόντιο δοκάρι από τη σέντρα του Βλαχοδήμου ο Φαΐσκα έδωσε πορεία προς στα δίχτυα στη μπάλα με τον α’ βοηθό Γουργιώτη να τρέχει στη σέντρα και τον Μάνταλο να κατακυρώνει το γκολ.

Τη στιγμή που πανηγύριζαν οι παίκτες του Πλατανιά ο α’ βοηθός δεχόταν επίθεση από πάγκο και παίκτες του Άρη και στα Περιβόλια διαδραματίστηκαν σκηνές άπειρου κάλλους, αφού χρειάστηκε μέχρι και η εισβολή των δυνάμεων ασφαλείας της Αστυνομίας για να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Μετά από δεκάλεπτη διακοπή ο Μάνταλος συνέχισε το παιχνίδι αποβάλλοντας Μπουγαΐδη, Μπακασέτα. Στη συνέχεια υπήρχε διχογνωμία μεταξύ Σούλη Παπαδόπουλου και διοίκησης του Άρη για το αν πρέπει να συνεχίσουν να αγωνίζονται οι «κίτρινοι».

Το ματς εξελίχθηκε σε παρωδία που τελικά είχε ευτυχή κατάληξη για τον Πλατανιά.

Για το αν πέρασε ή όχι η μπάλα τη γραμμή στην προσπάθεια του Φαΐσκα θα φανεί στους τηλεοπτικού δέκτες, αν και δεν είναι ξεκάθαρη η φάση, που ίσως κρίνει μια ολόκληρη σεζόν.

Φάσεις-γκολ
22’ Φάουλ του Τάτου κεφαλιά του Γιαννίτση αρκετά έξω από την εστία η μπάλα. 
36’ Σουτ του Βλαχοδήμου ψηλά άουτ η μπάλα. 

45+1’ ΓΚΟΛ: Ιδανική σέντρα του Μπέλιτς για το κεφάλι του Τόρες, που «νικάει» τον Διούδη για το 1-0. Έκτη «ασίστ» του Σέρβου και 9ο γκολ του Ισπανού στο πρωτάθλημα.

47’ Εκτέλεση φάουλ του Μπέλιτς, ο Φαΐσκα στην πορεία της μπάλας, αλλά δεν μπορεί να την βρει για να την στείλει στην εστία. 
55’ Σουτ του Τάτου από το σώμα του Αγκάνθο (!) αποκρούεται η μπάλα ενώ πήγαινε προς την εστία.
56’ Ωραία συνεργασία Μπέλιτς-Τόρες, ο τελευταίος με σουτ στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. 
64’ Φάουλ του Δημήτρη άουτ.
68\’ ΓΚΟΛ: Εξαιρετική σέντρα του Τάτου για τον Μανιά, που με πλασέ στην κίνηση ισοφαρίζει (1-1).

77’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Βλαχοδήμου η μπάλα πήρε ύψος, ο Διούδης δεν μπόρεσε να την συγκρατήσει και ο Φαΐσκα με το κεφάλι τη στέλνει προς τα δίχτυα με τον α’ βοηθό Γουργιώτη να φεύγει προς τη σέντρα και τους παίκτες μαζί με τον πάγκο του Άρη να του κάνουν επίθεση.

90’ Σουτ του Μπέλιτς μπλοκάρει ο Διούδης. 
90+5’ Σουτ του Αγκιλέρα μπλοκάρει εύκολα ο Διούδης. 
90+6’ Ο Τόρες γυρίζει στον Βλαχοδήμο, που σε κενή εστία στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας)-Απτόσογλου (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες: Αγκάνθο (48’), Βαγγέλη (72’), Τάτος (83’), Διούδης (83’), Παπαδόπουλος (88’)
Κόκκινες: Μπουγαΐδης (83’), Μπακασέτας (83’)

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Περιστερίδης, Ινκούμ, Γιαχία, Φαΐσκα, Δημήτρης (73’ Θέρα), Αγκιλέρα, Τέτε, Μπέλιτς, Βλαχοδήμος, Γουνδουλάκης (60’ Φερνάντες), Τόρες.

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Μπουγαΐδης, Γιαννίτσης, Βαγγέλη, Τσιάρας (46’ Αγκάνθο), Οικονομόπουλος, Μπακασέτας, Τσουμάνης (67’ Παπαδόπουλος), Τάτος, Μανιάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook