Δεν θέλησε να τοποθετηθεί για την επίμαχη φάση που έκρινε το ματς ο Άγγελος Αναστασιάδης, που τόνισε ότι από τη στιγμή που δεν έχει άποψη δεν θα επιθυμούσε να πει κάτι.
Αναφορικά με το ματς ο 60χρονος τεχνικός σημείωσε: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι από πολλές πλευρές για μας. Ήμασταν μια ομάδα, δικαιολογημένα, πολύ αγχωμένη. Ένα παιχνίδι πάρα πολύ κρίσιμο, με \”ένα\” αποτέλεσμα μόνο… Καταλαβαίνετε ότι είναι πάρα πολύ εύκολο και το λάθος και το ρίσκο. Χρειαζόταν πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και είμαι ικανοποιημένος γιατί τα παιδιά τα έδωσαν όλα, έτρεξαν. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν είχαμε πάθος ή τη δύναμη που θα έπρεπε και για μένα αυτό ήταν το πιο σημαντικό απ’ όλα γιατί κι ο αντίπαλος έπαιζε την ιστορία του σ’ αυτό το παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και τη διάθεση των παιδιών, αλλά έχουμε πάρα πολύ δουλειά. Ελπίζω ότι τώρα που θα έχουμε μια μέρα παραπάνω για το ματς με τα Γιάννινα και το οποίο επίσης είναι πάρα πολύ δύσκολο, να μπορέσουμε να βγάλουμε κάποια πράγματα που χρειάζεται η ομάδα και να δουλέψουμε λίγο πιο ήρεμα». 

Για τις εσωτερικές αλλαγές:

«Τίποτα. Πρέπει να τους μάθω και να με μάθουν κι αυτοί. Δεν γίνονται αυτά από τη μια μέρα στην άλλη. Εκτός από 3-4 παιδιά που ήταν πέρσι εδώ, οι υπόλοιποι είναι μια καινούργια ομάδα. έχουν μία φιλοσοφία και έναν τρόπο συμπεριφοράς από τους προηγούμενους προπονητές. Εγώ έχω άλλα πράγματα. Τι να κάνουμε, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Κι όπως είπα από την πρώτη μέρα που ήρθα, να με φωτίσει ο Θεός να μην κάνω λάθη. Λάθη δεν έκανα αλλά… καθόμουνα στο σπίτι! Γιατί λάθη θα κάνουμε όλοι. Απλά, έβλεπα λάθη.  Αλλά ούτε κι όταν τα βλέπεις από εκεί που είσαι, μπορείς να τα διορθώσεις. Μόνο όταν είσαι εδώ. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Και δεν έχουμε και πολύ χρόνο… Να μας βοηθήσει ο Θεός και θα τα κάνουμε όλα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook