Ο Δήμος Χανίων μαζί με τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ διοργανώνουν τουρνουά «3 on 3», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το 21ο All Star Game ΟΠΑΠ.

Η σχετική ενημέρωση:

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του 21ου All Star Game ΟΠΑΠ - που θα διεξαχθεί φέτος στα Χανιά - ο Δήμος Χανίων, ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ διοργανώνουν ένα μοναδικό τουρνουά street basketball «3 on 3».

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, από τις 09.00 έως τις 12.30, στην πλατεία Μαρκοπούλου στη δημοτική αγορά των Χανίων (προαύλιος χώρος 1ου Γυμνασίου Χανίων), σε μία ημέρα, όπου αναμένεται να κυριαρχήσουν τα τρίποντα, οι ασιστ, τα ριμπάουντ και η χαρά του αθλήματος!

Το εν λόγω τουρνουά, στο οποίο θα δώσουν το παρών και κορυφαίοι αθλητές καλαθοσφαίρισης του ελληνικού πρωταθλήματος, θα προσφέρει μοναδικές στιγμές παιχνιδιού, χαράς και άθλησης στα εκατοντάδες μικρά παιδιά ηλικίας έως 12 ετών,  που θα δηλώσουν συμμετοχή και τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν και να δείξουν τις ικανότητές τους σε ένα άθλημα, που αγαπούν.

Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία διοργάνωσης του τουρνουά από τη Δημοτική Αρχή των Χανίων αποτελεί συνέχεια παρόμοιων πρωτοβουλιών, που έχουν ως στόχο να φέρουν πιο κοντά την άθληση στην καθημερινότητα των νέων των Χανίων με την παράλληλη προαγωγή αξιών, όπως του "ευ αγωνίζεσθαι" και της "ευγενούς άμιλλας".

Δελτία συμμετοχής μπορούν να προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι από το Δημαρχείο Χανίων (Κυδωνίας 29, τηλ. 28213/41613) ή από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου, που λειτουργεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού (τηλ. 28210/72238 και 28210/99236). Προθεσμία υποβολής συμμετοχών στα παραπάνω σημεία έως την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014, στις 14.00. 

Συνέντευξη τύπου για το All Star Game

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου για το 21ο All Star Game ΟΠΑΠ, που εφέτος θα διεξαχθεί στα Χανιά, στις 8 και 9 Μαρτίου.

Στη συνέντευξη τύπου, η οποία θα γίνει στο πλοίο Έλυρος της ΑΝΕΚ LINES (Πύλη Ε3 - Λιμάνι Πειραιά), θα ανακοινωθούν, το πρόγραμμα του All Star Game ΟΠΑΠ, οι παίκτες που θα πάρουν μέρος τόσο στον αγώνα των Νέων, όσο και στον αγώνα Greek Stars - Rest Of The World, καθώς και οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό τριπόντων και καρφωμάτων.