Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που τα ξημερώματα της Τετάρτης μαχαίρωσαν έναν 28χρονο άντρα και τον παράτησαν αιμόφυρτο στο δρόμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου στις 4 τα ξημερώματα, οι αρχές ειδοποιήθηκαν ότι στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων, στην άκρη του δρόμου, βρίσκεται χτυπημένος και σε άσχημη κατάσταση ένας άντρας.

Όπως διαπιστώθηκε, το θύμα, αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, είχε δεχτεί δύο μαχαιριές, ενώ στον τόπο του συμβάντος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί συμπλοκή από ομάδα ατόμων.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και η αστυνομία.

Μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η εγκληματική ενέργεια σε βάρος του αλλοδαπού, και το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει τις αισθήσεις του για να δώσει πληροφορίες στις αρχές, δυσχεραίνει το έργο των αστυνομικών.

Συμφώνα επίσης με τις τελευταίες  πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του θύματος είναι σοβαρή.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

\”Σήμερα, (26.02.2014) τα ξημερώματα, στο Ηράκλειο, άγνωστος δράστης, τραυμάτισε με μαχαίρι, 27χρονο αλλοδαπό Υπήκοο Αλβανίας.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο (ΠΑ.Γ.Ν.) Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύεται.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.\”

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook