Δυο κλιματιστικά και μια τηλεόραση 32’’ είναι η πρώτη δωρεά από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου προς τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου, συνολικής αρχικής αξίας, περίπου 1400 €.
Είναι η πρώτη από τις τρεις δωρεές που γίνονται από τα έσοδα που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Αγάπης που διοργάνωσε ο Ρ. Ο. Ηρακλείου, την περίοδο των Χριστουγέννων.
Ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου Μανόλης Φούμης εξήρε το έργο του Συνδέσμου τόσο στον ξενώνα όσο και στο υπό ανέγερση «Σπίτι των Αγγέλων», ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά όλες τις επιχειρήσεις – χορηγούς της εβδομάδας, τα ΜΜΕ που την προέβαλλαν, αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στις δράσεις συγκέντρωσης χρημάτων, από τα οποία αγοράστηκε αυτός ο εξοπλισμός. 
Ευχαρίστησε παράλληλα τον Massimo Di Babbo ιδιοκτήτη της Climatecnika και τον Όμιλο Επιχειρήσεων Τζωράκη, για τις σημαντικές εκπτώσεις που προσέφεραν στην αγορά των συγκεκριμένων ειδών.
Από την πλευρά της η Μαίρη Παχιαδάκη, πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων ευχαρίστησε τους Ροταριανούς για τη χειρονομία τους, η οποία όπως τόνισε δίνει άμεση λύση σε σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ξενώνας και ευχήθηκε και στο μέλλον να δοθεί η δυνατότητα ανάλογης συνεργασίας.
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν αντίστοιχες δωρεές από τον Ρ. Ο. Ηρακλείου στο σύλλογο γονέων και φίλων παιδιών με αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή» καθώς και στον σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook