Στροφή προς τη δημοσιογραφία έκανε η Δέσποινα Βλεπάκη, η οποία προηγουμένως είχε κάνει  καριέρα στις πασαρέλες, κατακτώντας πολλούς τίτλους ομορφιάς.

Η όμορφη Κρητικιά, γνωστή από τα καλλιστεία του Ant1, που είχε κερδίσει τον τίτλο της αναπληρωματικής Μις Ελλάς, τα τελευταία δύο χρόνια κάνει ρεπορτάζ στην εκπομπή των Καμπουράκη-Οικονομέα στο Mega.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Espresso φαίνεται ότι το Μεγάλο Κανάλι αποφάσισε να της παραχωρήσει δικό της «κομμάτι», δίνοντάς της την ευκαιρία να αναλάβει την παρουσίαση του καιρού.

Η Δέσποινα Βλεπάκη έγινε ευρύτερα γνωστή όταν αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή και να πάρει μέρος στα καλλιστεία,  για την ανάδειξη της Σταρ και Μις Ελλάς 2007. Εκεί κατέκτησε τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς.

Μετά την πρώτη στέψη ταξίδεψε στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στο Τόκιο, όπου εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διεθνή διαγωνισμό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, αλλά και τον πολυπόθητο τίτλο της αναπληρωματικής Miss International 2007. Την ίδια χρονιά κατέκτησε και τον τίτλο της Balcan Beauty Ambassador 2007.

Παράλληλα, σπούδαζε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 2009. Ένα χρόνο αργότερα άρχισε να κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της δημοσιογραφίας, αναλαμβάνοντας  εκπομπή σε διαδικτυακό ραδιόφωνο και τρία χρόνια αργότερα, έρχεται η συνεργασία με την πρωινή καθημερινή εκπομπή του Mega.

Η Δέσποινα Βλεπάκη, στο ενδιάμεσο, έκανε και ένα σύντομο πέρασμα από την υποκριτική. Τη θεατρική σεζόν 2008-2009 συμμετείχε στην παράσταση «Εκτός Ελέγχου Όλα» στο θέατρο Περοκέ, ενώ έκανε και αρκετά γκεστ σε τηλεοπτικές σειρές, όπως στη σειρά του ΑΝΤ1 «Λόλα» και του Mega «Λατρεμένοι μου γείτονες».

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook