Σε επανάληψη είδαμε τη χθεσινοβραδινή εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και οι φήμες οργιάζουν, αφού γίνεται λόγος για συμπεριφορές που ξεφεύγουν από τα όρια.

Χθες, λοιπόν, καλεσμένος του δημοσιογράφου ήταν ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης ή αλλιώς Ponzi -o νεαρός κωμικός που έχει καταφέρει να στρέψει τα βλέμματα πάνω του, μέσα από τα επιτυχημένα κωμικά βίντεο που ανεβάζει στο YouTube, σατιρίζοντας πρόσωπα της επικαιρότητας, αλλά και καταστάσεις που βιώνουμε καθημερινά-, αφού το κανάλι είχε στείλει δελτίο Τύπου για την εν λόγω εκπομπή, η οποία τελικά δεν προβλήθηκε ποτέ.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρας στο Διαδίκτυο, στο πλατό του Σκάι έγινε ο «κακός χαμός», αφού ο καλεσμένος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ούρησε στο στούντιο, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά του απέναντι στους δημοσιογράφους, ενώ δεν δίστασε να φωνάξει: «Κατουρώ τους δημοσιογράφους και τις θέσεις τους».

Ακόμη, λέγεται πως κατά την διάρκεια του γυρίσματος οι δύο άντρες λογομάχησαν έντονα και έτσι η έγγραφή της εκπομπής διεκόπη.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook για τα όσα λέγονται: «Σιγά μην πιαστήκαμε και στα πόδια», ενώ ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης πόσταρε στη σελίδα του: «Παιδιά το περίφημο «Γιάννη κόφτο» από σήμερα θα αλλάξει και πλέον θα λέω «Σταμάτη Μαλέλη κόφτο», απλά για να ξέρετε».

Τι λέει ο Σκάι

Πάντως, μετά το χαμό που έχει γίνει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, πηγές από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι αναφέρουν ότι ο καλεσμένος της εκπομπής προσπάθησε να ουρήσει, αλλά δεν το έκανε τελικά.

protothema.gr