Ξεκίνησε η διαδικασία απομάκρυνσης από την πόλη του Γαζίου, του αμαξοστασίου του δήμου Μαλεβιζίου, που μέχρι τώρα λειτουργούσε σε μισθωμένο χώρο στο κέντρο της πόλης, επί της κ. Ελ. Βενιζέλου.

Η μεταφορά γίνεται σε χώρο που έχει παραχωρηθεί από το δήμο Ηρακλείου έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και εκτός από την οικονομική ελάφρυνση που φέρνει, βελτιώνει και την εικόνα της ανατολικής εισόδου της πόλης.

Το πρώτο κοντέινερ έχει ήδη τοποθετηθεί και έχει διαμορφωθεί ως γραφεία και χώρος αποθήκευσης, ενώ στο επόμενο 10ήμερο η διαδικασία μεταφοράς θα έχει ολοκληρωθεί.

Φανερά ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή, ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ξεκινήσαμε την διαδικασία μετεγκατάστασης του αμαξοστασίου του δήμου μας, απόσυμφορίζοντας έτσι την πόλη του Γαζίου από την κίνηση των μικρών και μεγάλων δημοτικών οχημάτων.

Παράλληλα όμως, αναβαθμίζεται σχετικά η είσοδος της πόλης και απαλλάσσατε ο δήμος από το βάρος του μισθώματος του συγκεκριμένου χώρου.

Την όλη διαδικασία συντονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θανάσης Κύρκος τον οποίο και ευχαριστώ, ενώ σε αυτή την ενέργεια, καθοριστική υπήρξε η παραχώρηση του νέου χώρου από το δήμο Ηρακλείου, μια παραχώρηση που έγινε στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας που διατηρούμε και θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το δήμαρχο κ. Γιάννη Κουράκη, καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου για την βοήθειά τους αυτή».