Σεμινάριο αναθεώρησης προτίθεται να οργανώσει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων "Ο Παγκρήτιος", που παράλληλα θα αποστείλει αίτημα στην Ομοσπονδία Προπονητών για σύσταση σχολής επανεξέτασης.

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Σας κάνουμε γνωστό ότι ο σύνδεσμός μας, (Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου N. Χανίων ) προτίθεται να οργανώσει, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΠΠΕ) και το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, σεμινάριο αναθεώρησης ισχύς ταυτοτήτων, όπως προβλέπεται από την συνθήκη της ΟΥΕΦΑ και τον Κανονισμό Προπονητών της ΕΠΟ.
Υποχρέωση συμμετοχής έχουν όλοι οι προπονητές (ΟΥΕΦΑ Α΄- ΟΥΕΦΑ Β΄ και εξομοιωμένοι γυμναστές) που έχουν πάρει τα διπλώματά τους (ταυτότητες για γυμναστές), μέχρι 31-12-2012.
Επειδή ο αριθμός συμμετοχής στο εν λόγω σεμινάριο είναι  περιορισμένος θα τηρηθεί προτεραιότητα.
Για την κατάθεση των αιτήσεων παρακαλείσθε για επικοινωνία με τον  ΠΡΟΕΔΡΟ  η τον ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ του Συνδέσμου μας :
ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ 6946288904,                      ΑΝΘΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 6947032566

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου N. Χανίων, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα μέλη του (όσοι έχουν κριθεί επανεξεταστέοι από τις σχολές ΟΥΕΦΑ Α΄ και ΟΥΕΦΑ Β΄), προτίθεται να υποβάλλει σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ, μέσω της ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ και στην Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΠΠΕ), για την σύσταση σχολής επανεξέτασης στα Χανιά .
Για να πραγματοποιηθεί όμως αυτό, χρειάζεται άμεσα οι ενδιαφερόμενοι, να προσέλθουν στα γραφεία του συνδέσμου, για να συμπληρώσουν σχετικό αίτημα, ή να επικοινωνήσουν στο  τηλέφωνο με τον ΠΡΟΕΔΡΟ  ή τον ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ του Συνδέσμου μας :ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ 6946288904, ΑΝΘΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 6947032566.


Για το Δ.Σ.      

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   


 ΜΑΝΟΛΗΣ ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ                                          ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΘΟΥΣΗΣ»