Απο νωρίς το πρωί ξεκίνησαν ευρείας κλίμακας αστυνομικές επιχειρήσεις στην ενδοχώρα της Κρήτης προκειμένου να ελεγχθούν και να εντοπιστούν περιπτώσεις εγκληματικότητας και παραβατικότητας.
Στην ενδοχώρα του Ν. Ηρακλείου (κοντά στο Αρκαλοχώρι)  βρίσκονται από τα ξημερώματα 10 τζιπ των ΤΑΕ, 2 τζιπ της ΟΠΚΕ, άνδρες της ασφάλειας, της δίωξης ναρκωτικών και του Α.Τ Αρκαλοχωρίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην περιοχή βρίσκεται και διμοιρία των ΜΑΤ.

Συνολικά στην επιχείρηση συμμετέχουν 85 αστυνομικοί.

Ο λόγος που στήθηκε η επιχείρηση είναι τα κρούσματα με όπλα, ναρκωτικά και ζωοκλοπές που είχαν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα.

Στο πλαίσιο των ερευνών έχουν γίνει 35 προσαγωγές εκ των οποίων οι 4 έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις, οι οποίες αφορούν κλοπή μηχανής, όπλα, φυσίγγια και ζωοκλοπή.

Επίσης αντίστοιχη επιχείρηση ξεκίνησε απο νωρίς το πρωί και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σφακίων στο Ν.Χανίων με πάνω απο 30 αστυνομικούς να πραγματοποιούν τυχαίους ή και στοχευμένους ελέγχους.

Συγκεκριμένα στα Σφακιά μετέβησαν 15 αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, 12 αστυνομικοί των ΤΑΕ, 10 αστυνομικοί απο την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας καθώς και κλιμάκιο της τροχαίας Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook