Ολοκληρώθηκε η διεθνής έκθεση τουρισμού FERIE FOR ALLE της Δανίας, με την Ελλάδα τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης. 

Από το περίπτερο του ΕΟΤ και το περίπτερο της North Events παρουσιάστηκαν δυναμικά ελληνικοί προορισμοί και τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ στις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης διοργανώθηκαν πολλαπλά event και δραστηριότητες για την Ελλάδα.

Το περίπτερο της North Events, - “Kalimera Graekenland” ήταν το μοναδικό περίπτερο μέσα από το οποίο παρουσιάστηκαν ελληνικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, από τα Χανιά, το Ρέθυμνο και την Σητεία. 

Αναλυτικότερα μέσα από το περίπτερο της North Events συμμετείχαν οι: Almyrida Resort, Giannoulis Hotels & Resorts, Kalyves Beach Hotel, Kiani Beach Resort, Minoa Palace, Minos Village, Elotis Suites, Rethymno Mare, The Peninsula Hotel, Bio Suites, Theartemis Palace, Ideon Hotel, Minos Mare & Minos Mare Royal, Sentido Aegean Pearl, Sentido Pearl Beach, και η Ένωση Ξενοδόχων Σητείας. 

Η έκθεση μέτρησε συνολικά 64.520 επισκέπτες, 1.088 εκθέτες από όλο τον κόσμο και 205 δημοσιογράφους – εκπροσώπους media. 

Σημαντικά στατιστικά στοιχεία:

 Αριθμός Δανών επισκεπτών στην χώρα μας: 350.000 
 Η Ελλάδα παραμένει σταθερά στις πρώτες θέσεις των πιο αγαπημένων προορισμών εξωτερικού για τους Δανούς
 Η έκθεση της Δανίας είναι από τις μεγαλύτερες και καλύτερες εκθέσεις της Σκανδιναβίας, από άποψη κίνησης και ενδιαφέροντος επισκεπτών
 Το 94% των εκθετών δηλώνουν ότι είναι ικανοποιημένοι από την προσέλευση επισκεπτών στο περίπτερό τους, και 
 Το 91% δηλώνουν ότι είναι ευχαριστημένοι με την ποιότητα του κόσμου
 Το 92% των εκθετών δηλώνουν ότι θα συμμετέχουν και στην διοργάνωση του 2015

Η FERIE FOR ALLE αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις για τον εισερχόμενο τουρισμό στην χώρα μας, και όπου η North Events δίνει στρατηγικά το παρόν τα τελευταία 5 συναπτά έτη. 

Η επόμενη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 20-22.02.2015.